@Kalo24
Prima camping met apart gedeelte voor campers. De sanitaire voorzieningen zijn prima, altijd een hokje met een grote wastafel en douche. Wasmachine, droger en hondendouche zijn ook beschikbaar. Broodjesservice. Hele aardige eigenaar die ons heel vriendelijk begroette.
Fijne, rustige parkeerplaats landinwaarts, iets verder weg van de drukte direct aan de boerderij en golfbaan. De verwijdering is een beetje eigenzinnig zoals al door anderen is beschreven. 'S Avonds gaat de eigenaar rond en haalt ze op. 8 euro + 4 euro voor elektriciteit.
Zeer mooie parkeerplaats, met schoon sanitair. Geen vrije stoelkeuze, alle stoelen staan op een grasveld en hebben een eigen wateraansluiting. Met vier personen en een hond 30 euro per nacht. Er is 's ochtends vers stokbrood, maar pas om 10.00 uur. Daarnaast een hele fijne ontvangst en een hele goede ligging van het veld.
Normale parkeerplaats, gedeeltelijk in de schaduw, eigenlijk te duur om alleen te parkeren
Schone parkeerplaats, relatief kleine percelen op gras of grind, geen schaduw, alle sanitaire voorzieningen zijn momenteel gesloten, direct zicht op Le Mont Saint-Michel
Mooie parkeerplaats dichtbij het strand, vrije plaatskeuze, zeer kindvriendelijk, 5 euro kampeerauto, 2,45 euro elektriciteit, 3,85 euro per persoon & 1,10 euro per hond, sanitair redelijk in orde
Mooie rustige parkeerplaats direct aan het water op een voormalige camping, het sanitair is wat verouderd. Grote percelen begrensd door heggen. Wees voorzichtig als het regent, gebruik dan de voorste verharde ruimte, anders kun je snel vast komen te zitten in het gazon.
Aangenaam en rustig, grote percelen gedeeltelijk verhard, broodjesservice, wasmachine