@Karel-en-Rianne
- 2008
Dit soort lokaties maken je echt blij. Perfect onderhouden camperplaats. Een aanrader dus😎
prima camping met alles erop en eraan. grasmat wordt keurig bijgehouden. aanrader.
We staan hier 2 dagen. Deze camping is een absolute aanrader. De eigenaar besteedt zeer veel aandacht aan het onderhoud van de grasmat en het sanitair. zeer positieve ervaring.
We staan hier nu voor de tweede keer. Een mooi aangelegde camperplaats die pas sinds enkele maanden op is. Grote plaatsen en een gezellige recreatieruimte. Alle voorzieningen aanwezig. Jeroen veel succes toegewenst.
We hebben hier 4 dagen gestaan. Zelden een dergelijke camping meegemaakt. Een sanitaire groep van een buitengewoon hoog kwaliteitsniveau. Broodjes besteld die s-morgens om 9 uur bij de camper worden afgeleverd. Op de camping zijn 2 dierenverblijven. Ze huisvesten dieren die wij niet eerder zagen, zoals boomeekhoorntjes, stokstaartjes en minikangoeroes. Het onderhoud van de camping is uitstekend. De eigenaren en hun zoon Tim zijn heel vriendelijk.
ik begrijp helemaal niets over de opmerkingen dat er te weinig toiletten zijn. Elke camper heeft een toilet, waar hebben we het over. Elke camper heeft een aanrecht met spoelbak, afwasje opgelost. Wat willen we nog meer!!!! Ik zou zeggen minder zeuren en klagen😜😜
je schaamt je bijna om Nederlander te zijn. wat een gezeur en geklaag, verkoop die camper en blijf “lekker” in Nederland
Een prima camping op een toplocatie. Verbazingwekkend hoe hier door een aantal Nederlanders wordt gereageerd. Waarom steeds zeuren, klagen en kankeren. Probeer het positieve te zien, dan heb je een veel leukere vacantie. Wij komen zeker weer terug.
we hebben hier 2 dagen gestaan. Een kleinschalige cp op een prima lokatie. Mooi gelegen buiten alle drukte en prima om te wandelen en te fietsen. Een aanrader.
prima lokatie, verdient een cijfer 10. niets op aan te merken.
Een prima camper plek. Bijzonder aardige eigenaar. Deze camperplek is niets voor de eeuwige klagers!!!! wij zullen hier zeker terugkomen.
Er valt altijd wat te klagen of te zeuren door een aantal mensen. Maar zoals je kunt lezen in de reviews komt deze camperplaats er heel goed uit. Wij waren dik tevreden.
keurige, nette camperplaats. gastvrije ontvangst,jammer dat we de camperplaats moesten verlaten vanwege een defect aan de camper dat in Murcia moest worden gerepareerd. Een zeker”Cor”, heeft gemeend zich buitengewoon negatief te moeten uitlaten, wat hij schrijft is absoluut onwaar.
Sitecode: 19411
“altijd onderweg” in principe heb je gelijk dat je je paspoort niet af zou moeten geven. Maar we hebben nu eenmaal tegenwoordig te maken met meer en meer lieden die de zaak belazeren en er zonder te betalen van tussen gaan. Als ik eigenaar van die camping zou zijn zou ik hetzelfde doen.
Camperplaats in een geweldig mooie omgeving. Lourdes op 7 km, prima te doen op de fiets of wandelend. Jammer dat de eigenaar niet op tijd het gras maait. Verder alles Oke
Prima plaats om Pau te bezoeken en te overnachten
Vanaf de Tourmalet op doorreis naar Lourdes een nacht op deze plaats gestaan. Prima plekje met diverse winkels in de buurt
Een camperplaats in een onvoorstelbaar mooie natuur. Voor iedere natuurliefhebber wat wils. Prachtige, zeer bergachtige omgeving, mooi om te wandelen, fietsen e.d. Voor de kenners de Col de Aspen en Hourquete D” Ancizan in directe omgeving en de Col de Tourmalet slechts een paar kilometers verder.
Reactie op TOL. Wat een schandalige reactie, ja te gek om zo te reageren op een camperplaats waar je gratis hebt gestaan. Je doet je afkomst eer aan, een echte Hollander
Een geweldige Camperplaats in een súper mooi deel van Spanje. Wim D, laat je opmerkingen over het feit dat de ramen tegen elkaar zouden komen achterwege,het is niet waar en er wordt dus niemand mee gediend. De eigenaresse verdient meer als dat.
Bewonderenswaardig dat iemand de moeite neemt om een dergelijke plaats te realiseren en dat voor € 4 per nacht. Niet te ver van Madrid vandaan, de bus naar Madrid stopt in de straat. Overigens is Chinchon de moeite waard om te bezoeken.
Wat een reacties van een aantal klagers. Een camperplaats is geen camping. Deze camperplaats voldoet voor 100% aan de normen die daar aan worden gesteld. Ik adviseer de klagers voortaan alleen campings te bezoeken