@KarenKlooster
- 2000
prima plek. rustig gelegen. alle voorzieningen zijn aanwezig. mooi groen gebied. Top. €10.00 Er is ook 16A stroom verkrijgbaar. mooie plek voor op doorreis.
prima gratis CP. Alle voorzieningen voor de camper zijn aanwezig. Rustig gelegen. Winkels in de buurt. Voor doorreis top.
prima CP. Veilig. schoon. verhard broodjes bij het tankstation verkrijgbaar en geen geluidoverlast van de weg. Top voor als je op doorreis bent.
Sitecode: 20767
prima camping. warme douche. broodjes en water te koop op de camping. wasmachine aanwezig. grote verharde plekken. zeer vriendelijk ontvangst. buiten de camping een supermarkt. fruitkar in de ochtend.
prachtige plek in een mooie grote tuin. verhard. water en stroom in de buurt. schoon toilet.veel dieren, super gezellig. we werden zeer hartelijk ontvangen. Super plek als je op doorreis bent
deze is gesloten en verzegeld.
Wat een prachtige camperpark. echt een aanrader. schoon, overzichtelijk, grote plekken. wij komen hier zeker nog een keer terug.
prima camping. sanitair verouderd maar schoon. plek genoeg als he vroeg in xe middag arriveerd. restaurant van camping matig. Op de fiets of met de bus naar centrum Kalamáta is leuk en goed te doen. Aan de overkant is gelijk de zee.
prima camping voor 1 of 2 dagen met als doel: de meteora kloosters te bezoeken. De plekken zijn smal maar schaduwrijk. zwembad is fijn. restaurant is prima. echter let op: alle plekken op het terrein zijn niet vlak. zelfs met ons levelsysteem kregen we de camper niet 100% recht. mooi uitzicht is maar net waar je komt te staan. sanitair is super schoon. Veel mensen gaan vroeg" op pad, dat maakt het wat lawaaig in de ochtend.
prima verblijf. uitzicht op de Donau. prachtig. sanitair schoon. Restaurant op loop afstand. zeer vriendelijk ontvangst. het is er rustig. camper service aanwezig.
prima camping. super schoon sanitair. grote plaatsen. vrij uitkijk op het strand en op de baai. gezellig campingwinkeltje met broodjes service. Heerlijk restaurant naast de camping. eigenaren zijn zeer vriendelijk. Prima plek.
Prima CP. toiletcassette legen. water tappen. overkappings ruimte. grote plaatsen voor lange campers. stroomzuil aanwezig. betalen via visa of contant. heerlijk rustig. geen honden geblaf waar kunnen nemen. veel wandelaars overdag.
prima cp plek. prachtig mooi uitzicht. bankjes aanwezig. er is stroom & toilet casette kan je legen. voor 1 euro is er water. beheerder komt zelf langs om stageld op te halen. top.