@Karin124
- 2021
Wij zijn er vrijdag vertrokken na 4 nachten, helemaal top, hele vriendelijke eigenaar die hele dagen aanwezig is. Sanitair niet nieuw maar goed en schoon, lekkere warme douche. Lekkere hoge heg tussen de plaatsen voor de nodige privacy. Om 10.00 uur komt de bakker de camping oprijden. De koude flessen Crémant de Bourgogne zijn super. Wij haalden zelfs nog 3 dozen bij Roland Van Hecke aan huis. Gewoon lekker stoppen bij camping du Marais. H&K
Wij staan er nu en het bevalt ons prima, het is een wat grotere camping waardoor er best veel bewegingen zijn gedurende de dag, maar voor ons geen probleem. Sanitair is netjes en wordt regelmatig schoongemaakt. Uitbaters heel vriendelijk en behulpzaam. Let er wel op dat je voldoende lengte van stroomkabel bij je hebt, wij kregen een hele mooie plaats toegewezen, maar erg ver van het stroompunt. Lekker zwembad erbij. Henny & Karin Kooijman
Wat een leuke gastvrije camping is dit, wij voelden ons echt welkom. Werden ontvangen door Geoffry, de uitbater, een hele aardige en spontane kerel. Heerlijke baquette op bestelling voor de volgende morgen. Sanitair dik in orde, elke dag poetsen. Munten voor wasmachine en droger voor 3 euro per beurt te verkrijgen bij de receptie. Pizzeria op het terrein ook echt grandioos. Geoffrey kwam zelfs gedag zeggen bij ons vertrek. Karin & Henny Kooijman
Hierbij een groot compliment voor Wout, hij runt een drukke melkveehouderij en daarnaast zorgt hij ook nog dat het zijn gasten op de camperplaats aan niets ontbreekt, wij hebben het heel leuk gehad en kunnen het iedereen aanraden om hier te stoppen. Heel leuk is ook het aanbod van streekproducten waaronder kaas, advocaat, confiture, limoncello en verse melk van de eigen koeien. Doe zo voort Wout!! Wij komen graag nog eens terug. Henny & Karin
Zeer gastvrije ontvangst door Jozien & Pierre, ze zaten in de waarneming ivm gezinsuitbreiding bij hun zoon en schoondochter, zelf zijn ze ook camperaars, dus ze weten van de hoed en de rand. Heel leuk verblijf gehad, strand heel dichtbij, goed aan te fietsen. sanitair buitengewoon goed, heerlijk warm water, loopt 6 minuten, dus ruim voldoende om weer schoon te worden. zeker de moeite waard om hier te verblijven. Henny & Karin Kooijman
Aardige dame bij receptie, goede ontvangst. Prima plek, enig minpuntje wat ons betreft is de steentjes op de staplaats. Prachtig meertje, kan je om heen wandelen en in zwemmen. Supermarkt aan de overkant, wel vrij drukke doorgaande weg oversteken. Goed restaurant bij de camping, met leuk terras.