@Karl1957
- 1997
We verblijven al twee jaar op rij met onze camper op deze camping, ik denk niet dat er een negatief bijvoeglijk naamwoord kan zijn voor de camping, die onberispelijk wordt onderhouden en een faciliteit van topkwaliteit is. De eigenaren zijn voortreffelijke mensen, vriendelijkheid, vriendelijkheid, opleiding en beschikbaarheid zijn hun kenmerken. De plaats is prachtig en de mobiliteit is uitzonderlijk, de bushalte bevindt zich bij de ingang.
Uitzonderlijk kamperen er een fout in vinden is onmogelijk, het is op een prachtige plek in het midden van het land je hebt alles beschikbaar en zeer goed onderhouden, wat kan ik zeggen…. we hopen snel terug te keren?
verzorgde camping, mooi landschap, Cortina is te voet te bereiken met een half uurtje lopen of met de bus die op 20 meter van de ingang stopt, buskaartjes bij de receptie. nieuw sanitair en schone eigenaren erg aardig en beschikbaar voor elk verzoek, zonder het minste dat ik zal terugkomen.
Een bescheiden maar zeer goed gestructureerde camping met een nieuw ontworpen en zeer schone infrastructuur. Personeel en eigenaren beleefd en uiterst behulpzaam, volgend jaar kom ik zeker terug voor een langere periode.
Voor rustzoekers is dit echt een uitzonderlijke plek, elke keer als ik naar Kroatië ga, stop ik in deze camping voor een paar dagen. Elk jaar vind ik verbeteringen, alles wordt onderhouden als een juweel. altijd alles schoon. Het is niet geschikt voor diegenen die van het nachtleven houden, maar voor degenen die willen rusten is dit echt geweldig.