@Karlijn-op-reis
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2020
Zeer nette camperplaats, op prima fietsafstand van Vianden. Het kleine speeltuintje biedt wat klimmogelijkheden voor jonge kinderen, het riviertje biedt ook leuk vermaak. Ruime plaatsen en zeer schoon sanitairgebouw. Bij aankomst was receptie gesloten, betaalautomaat defect voor pinpassen. Het lijkt daardoor beetje verlaten, echter een dame was keurig in de ochtend al het sanitair aan het poetsen. Top geregeld!

gemoedelijke camping gelegen in mooie natuur. Je kunt er vissen in het water, wandelen en kleine kinderen vermaken zich op het luchtkussen in combi met speeltuin. Iets oudere kinderen kunnen in een andere speeltuin terecht of zich vermaken bij de voetbaltafel, tafeltennis, of het sportveld. Naar het station is het 10 minuten fietsen. De trein is gratis. camping heeft voorin de leukere plekjes liggen, zonder afbakening. Het sanitair is schoon.
Lokatie minder geschikt voor grotere campers, je hebt elektrische fiets of ander vervoer nodig om bij het dorp te komen, berg is zeer steil en in avond niet verlicht. Je hebt een auto of scooter nodig om er op uit te kunnen trekken. De camping zelf heeft zeer schoon sanitair, vriendelijke eigenaren en een fijn zwembad. Echter geen schaduwplekken dus speeltuin en dergelijke in de volle zon en daarmee niet geschikt voor jonge kinderen.
Nette lokatie en op loopafstand van centrum met leuke restaurantjes/terrassen. wij kwamen in avond na 19.00 aan en vertrokken volgende dag voor 8.30 en betaalden slechts 1,-, geen gebruik gemaakt van electriciteit. In weekend betaal je in avond niet meer per uur, enkel 1,- starttarief. bij Hallenbad zelf is er ook een eetgelegenheid, midgetgolf en speeltuin. Prima plek voor overnachting op doorreis.
Deze lokatie is top, uitchecken kan tot 13.30 dus je maakt ook in de middag kans op een plek en je hoeft niet direct aan te geven hoeveel nachten je wilt blijven. Het sanitairgebouw vlakbij ingang is verouderd, echter is het rustig douchen en zijn hier wel de ruimere plaatsen te vinden, het grotere sanitairgebouw achterin is nieuw. Geen speeltuin etc… maar daardoor een fijne rustige camping. Goede Spar supermarkt op de hoofdstraat vlakbij.

rustige lokatie in bosrijke omgeving. als je bruggetje over bent rechts aanhouden. Dan kom je op groot parkeerterrein. aan linkerzijde zit restaurant. rechts aanhoudend rijd je langs water en kun je camper parkeren. ze rekenden in eerste instantie 20,- echter aangepast naar 15,- zonder stroom. dit terwijl we wel gegeten hadden. (prima kwaliteit!) er staat zelfs een douche en wasbak in buitenlucht.

fijne lokatie voor bezoek aan Pompei, met fiets te bereiken. camperplaats zelf vonden wij tegenvallen. campers erg dicht op elkaar, slechts 1 wasruimte met dubbele douche en toilet gecombineerd. Buiten wel 2 douches te benutten voor of na zwemmen. Agriturismo zelf erg fijn, met mooi zwembad en gazon met ligbedjes, speeltuin, restaurant met terras. wij konden onbeperkt zwemmen en betaalden 30.,- per nacht zonder electriciteit. (met zou 35,- zijn)
wij kwamen in avond laat, parkeerterrein enorm slecht bereikbaar, wegen vol gaten op parkeerterrein zelf, geen enkele camper te zien enkel diverse personenauto’s met mensen erin. wij voelden ons niet veilig en zijn direct doorgereden.Beter om door te rijden naar Narni.
leuke lokatie om stadje te bezoeken en de reis te onderbreken. wij kwamen pas om 22.30 aan en parkeerterrein stond behoorlijk vol. water lozen lukte, put was toegankelijk.
route omschrijving dusdanig dat plek onvindbaar was. we stonden ergens in niemandsland en weg bleek nog kilometers lang. terug op snelweg, afslag naar dit dorp afgesloten wegens werkzaamheden.
Sitecode: 20874
Gratis CP bij kwalitatief goed restaurant (open vanaf 19.00) alle gerechten zijn vanuit familie overgeleverd. CP is een harde grintplaats, gratis elektriciteit en eventueel water, GEEN mogelijkheid voor water lozen. vriendelijke goed Engels sprekende eigenaar. Tevens mogelijk om zijn zwembad te gebruiken. let op: Google heeft niet het juiste adres, wij zagen het uithangbord aan de straat terwijl we eigenlijk nog verder door reden. prima plekje!

Sitecode: 72069
prachtige lokatie voor camping. Helaas wel erg kleine plaatsen, maar uitzicht erg mooi en sanitairgebouw geweldig: ruim, schoon en nieuw. Sfeerloos restaurant echter wel prima eten. vriendelijke eigenaar. wandelroutes starten vanuit camping. direct naast camping sfeervol restaurant. speeltuin voor kinderen leuk met trampoline, schommel, glijbaan, speelhuis en zandbak.minpunt vinden wij de geparkeerde auto’s naast de caravans. daardoor nog voller

benut als doorreislokatie naar Italië. camping stond propvol dus de foto’s waren voor ons niet herkenbaar. vriendelijke eigenaren, speeltuintje klein en direct aan terrasje waar veel wordt gerookt. sanitairgebouw schoon maar zeer verouderd. wij werden direct op een verhard parkeerterrein net naast de straat gezet, om eerlijk te zijn hadden we beter aan de overkant op de openbare gratis parkeerplaats kunnen gaan staan.
Goede doorreis lokatie. mooie historische industriële gebouwen direct naast de camperplaats. rustig gelegen.
rustige lokatie in het bos echter er waren diverse andere campers waardoor veilig gevoel. je kunt ook leuk rondje wandelen door het bos en eventueel bezoek brengen aan een klein dierenpark en een grote en verzorgde speeltuin.
Een gemoedelijke camping, eerste indruk door de enorme rij aan vaste sta-plaatsen minder, echter erachter ligt een mooi veld met veel bomen voor voldoende schaduwplekken. Speeltuin wat verouderd, echter voldoet nog prima (schommel, klimrek, zandbak), zwembad en mogelijkheid om bij het riviertje met water te spelen. sanitair in goede staat en zeer goed schoongehouden. wifi matig. Eigenaren erg vriendelijk, behulpzaam en spreken ook Nederlands. Top
Perfecte camperplaats. Met coördinaten in app prima te vinden, dus vermoedelijk aangepast nav eerdere recensies. Mooi uitzicht op kasteeltje, als je via het watertje richting centrum loopt is er ook een kleine speeltuin voor jonge kinderen (2 minuten van camperplaats) en in dorp naast bakker en supermarkt ook een Italiaans restaurantje.

Eenvoudige camping. Qua lokatie om Honfleur te bezoeken perfect. Loopafstand naar centrum en loopafstand naar strand. Verwacht verder geen luxe, sanitair erg basic, speeltuintje ook erg basic. Voor bezoek Honfleur en 1 overnachting echter perfect. Geen probleem om op de gegeven coördinaten te rijden ( wij kwamen via D513) .
Rustige camping in boomgaard. Met camper wordt je op een wat groter stuk grond gezet waarbij het meer voelt als een camperplaats. Wij hadden deze gekozen vanwege de speelgelegenheid voor kleine kinderen, deze hebben wij echter niet gevonden. Sanitair prima verzorgd, broodjesservice en dagelijkse food truck service. Wij hebben echter de boodschappen in het dorp gehaald.
Ruim terrein aan beekje. In avond aardig wat muggen. Wij dachten in een klein dorpje te zijn aangekomen echter meer dan een camperplaats en een mini supermarkt is er niet. Een verlaten dorp met een kerk en chateau, maar wij misten leven. Voelden ons ook niet geheel veilig gezien wat dronkelappen die zich ook ophielden op de camperplaats.
Uiterst vriendelijke ontvangst, camping heeft perfecte WiFi en prima prijs-kwaliteitshouding voor het eten. De camping oogt rommelig maar de vriendelijkheid van de mensen maakt alles goed.
Geweldig uitzicht, super plek om mooie wandelingen te kunnen maken. Er zit een klein restaurantje, zorg er voor dat je reserveert als je er wilt eten. In het restaurantje is WiFi aanwezig. Verder heb je op deze plek geen telefonisch bereik en geen mogelijkheid voor boodschappen. In de nachten dat wij er zaten was het wel koud, zorg voor warme deken!
Rustige camperplaats met een geweldig uitzicht. Wandelen op de bergweiden is mogelijk echter werden wij belaagd door steekvliegen. Wandelen op asfalt weg bleek beter alternatief. Mogelijkheid om te wassen en er is ook een magnetron. Zorg wel voor alle boodschappen, je kunt er alleen ijsjes kopen, geen eten. Leuk speeltuintje voor kinderen!
Fijne camping, rustig gelegen in natuur. Plek 9 waar we stonden is erg fijn, maar 8 en 10 liggen ook goed. Hier geen overburen en geen geluidsoverlast van de weg. 2 kleine zwembaden en een whirlpool, goed verzorgd. Straat oversteken voor een Intermarche of een afhaal pizzeria. Met de fiets 2 minuten fietsen naar het dorp. Ga vooral eten bij Le Paroupian, met leuk terras! (Maandag gesloten)
Sitecode: 1990
Mooie plek qua uitzicht, mogelijkheid om water te tappen en wc te gebruiken.
Veilige plek voor doorreis met grote hoeveelheid aan campers die er al stonden. Vlakbij een mooi fort.
Zeer nette camperplaats, toiletgebouw niet zo proper maar wel een fijn plekje om te relaxen aan een van de picknicktafels die er staan. Ook prima plek om met de fiets naar Chambord te gaan.