@Karlijn-op-reis
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2020
2022
Zeer nette camperplaats, op prima fietsafstand van Vianden. Het kleine speeltuintje biedt wat klimmogelijkheden voor jonge kinderen, het riviertje biedt ook leuk vermaak. Ruime plaatsen en zeer schoon sanitairgebouw. Bij aankomst was receptie gesloten, betaalautomaat defect voor pinpassen. Het lijkt daardoor beetje verlaten, echter een dame was keurig in de ochtend al het sanitair aan het poetsen. Top geregeld!
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

gemoedelijke camping gelegen in mooie natuur. Je kunt er vissen in het water, wandelen en kleine kinderen vermaken zich op het luchtkussen in combi met speeltuin. Iets oudere kinderen kunnen in een andere speeltuin terecht of zich vermaken bij de voetbaltafel, tafeltennis, of het sportveld. Naar het station is het 10 minuten fietsen. De trein is gratis. camping heeft voorin de leukere plekjes liggen, zonder afbakening. Het sanitair is schoon.
2021
Lokatie minder geschikt voor grotere campers, je hebt elektrische fiets of ander vervoer nodig om bij het dorp te komen, berg is zeer steil en in avond niet verlicht. Je hebt een auto of scooter nodig om er op uit te kunnen trekken. De camping zelf heeft zeer schoon sanitair, vriendelijke eigenaren en een fijn zwembad. Echter geen schaduwplekken dus speeltuin en dergelijke in de volle zon en daarmee niet geschikt voor jonge kinderen.
Nette lokatie en op loopafstand van centrum met leuke restaurantjes/terrassen. wij kwamen in avond na 19.00 aan en vertrokken volgende dag voor 8.30 en betaalden slechts 1,-, geen gebruik gemaakt van electriciteit. In weekend betaal je in avond niet meer per uur, enkel 1,- starttarief. bij Hallenbad zelf is er ook een eetgelegenheid, midgetgolf en speeltuin. Prima plek voor overnachting op doorreis.
Deze lokatie is top, uitchecken kan tot 13.30 dus je maakt ook in de middag kans op een plek en je hoeft niet direct aan te geven hoeveel nachten je wilt blijven. Het sanitairgebouw vlakbij ingang is verouderd, echter is het rustig douchen en zijn hier wel de ruimere plaatsen te vinden, het grotere sanitairgebouw achterin is nieuw. Geen speeltuin etc… maar daardoor een fijne rustige camping. Goede Spar supermarkt op de hoofdstraat vlakbij.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

rustige lokatie in bosrijke omgeving. als je bruggetje over bent rechts aanhouden. Dan kom je op groot parkeerterrein. aan linkerzijde zit restaurant. rechts aanhoudend rijd je langs water en kun je camper parkeren. ze rekenden in eerste instantie 20,- echter aangepast naar 15,- zonder stroom. dit terwijl we wel gegeten hadden. (prima kwaliteit!) er staat zelfs een douche en wasbak in buitenlucht.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

fijne lokatie voor bezoek aan Pompei, met fiets te bereiken. camperplaats zelf vonden wij tegenvallen. campers erg dicht op elkaar, slechts 1 wasruimte met dubbele douche en toilet gecombineerd. Buiten wel 2 douches te benutten voor of na zwemmen. Agriturismo zelf erg fijn, met mooi zwembad en gazon met ligbedjes, speeltuin, restaurant met terras. wij konden onbeperkt zwemmen en betaalden 30.,- per nacht zonder electriciteit. (met zou 35,- zijn)