@Karstenskouboe
Betaling kan met Visa en contant geld worden gedaan, ongeacht eerdere beoordelingen.
Betaling met kaart werkt prima.
Superfijne plek om te verblijven, erg ruime kamer, ontzettend aardige gastheer die echt het beste voor zijn gasten wil. Jammer dat we hier maar één nachtje hoeven te blijven.
Echt gezellige camping in het bos en op korte afstand van Silkeborg. De aardige en vriendelijke huurders hebben er alles aan gedaan om ons welkom te laten voelen. De plaatsen zijn groot, sommige hellen licht, maar veel zijn vlak. Toiletten en servicefaciliteiten zijn schoon en netjes. De camperplaatsen buiten het plein zijn niet gemarkeerd en dus bezet door auto's, binnen het plein zijn weinig camperplaatsen, wij zouden er graag nog een paar willen. Een mooie plek, we komen g

super plek in de buurt van bus en metro, gemakkelijk naar de stad?
De gastvrijheid en vriendelijkheid zijn top.
Perfecte locatie, schoon en netjes, de mogelijkheid tot koop van brood, worst, eieren en ijs. Zeer fijne wc en bad, kitchenette en tv-kamer, huur een extra kamer voor. Zeer aardige gastheer, wij willen weer komen.
Hyggelig mindre campingplads, rene ældre toiletter. God staarde af mindsti. Supermarked 100 m fra pladsen. Super shuttleservice tot Menton tot 2,5 euro per pers. Meget god placering voor besøg i Monaco. Virkelig flinke og søde personale, engelsk talende, familie ejet plads, utroligt behagelige, alene af den grund kommer vi meget gerne igen.
Super fin plads, mter rene og pæne toiletter. Nem adgang til Cannes, bus lige foran pladsen. Meget flinke og hjælpsomme personale. Kommer gerne igen.
Zeer vuile toiletten en douches
Sitecode: 20937
Et hyggeligt sted på en bondegård, tydeligt at de søde ejere kan lide at have pladsen. Hoogwaardig voor bij købe æg og kaffe / the og der er fine toiletter. Vi kommer gerne igen👍😀