@Katagat
Lid van Campercontact sinds 2020
Jammer, Gaggenau scoort hier een eigen doelpunt! De prestaties zijn goed, de prijs is een grap !! En dan vangst de boer met € 4 korting bij een bezoek aan de thermale baden. Hallo Corona, niet alles is waar. Denken!
Wij waren er rond Hemelvaartsdag en stonden samen (!). Veel natuur en rust. Direct aan het fietspad, waarvan er veel zijn en zeer goed ontwikkeld zijn. Winkelen ongeveer 4 km. Het is momenteel niet mogelijk om het chemisch toilet te legen omdat het in de planning / bouwfase is. Stand 3, - €, water indien nodig 2, - €, elektriciteit vast tarief indien nodig 2, - € parkeerplaats en of gazon. Vrije keuze van parkeerplaats.
Grote dank aan de gemeenschap voor deze plek. Veel ruimte, ook voor dikke schepen. Water, riolering, toiletafvoer en elektriciteit = gratis! Winkels allemaal op loopafstand! Met een hond kun je goed wandelen. Geweldig, we komen terug. Water werd in de winter op de plaats afgesloten .... maar ... er is een "drinkwater" kraan buiten bij de brandweer! Hier denk je aan !!!!
Schôner grote plaats met goede toegang tot het meer. Zandstrand en ondiep, breed in het water om te zwemmen tot zwemmen. Het meer is schoon. Sanitair eenvoudig maar schoon. Douche in de sauna extra. Absolute vrede. Operator kan goed Engels spreken, we zijn hier alleen met twee campers. Een aanrader! OPGELET - geen verwijdering van grijs water! Chemie WC disposable via pit-inlaat!
We waren hier op doorreis van Riga naar Tallin om onszelf te vernieuwen! Ok, geweldig, top. Sanitair zeer goed maar veilig in het hoogseizoen veel te weinig. Over het algemeen een succesvolle plek met een hoge uitrusting en een zeer goede distributie. Kinderen hebben veel speelmogelijkheden. Alleen een mini-markt en een restaurant ontbreken. Maar de kosten zeker hoger. Hond 2,00 € is steil !!!
Goed aangelegde parkeerplaats, gemengd. Opmerking voor elektriciteit en V / E met telef. Opmerking op de muur naar het restaurant Maja. We stonden zonder omdat we zelfvoorzienend zijn. Kasteel en tuin prachtig. Het park een droom (rozentuin op het moment van ons bezoek SUPER! Tags een beetje oefening, 's nachts doodse stilte.) Als alternatief, busparking 100m!
Verbleef twee nachten op doorreis. Geweldige plek direct aan het meer met gratis toegang. Leuke exploitant met een klein restaurant en regionale gerechten, ook verse vis. Zeer heerlijk en aanbevolen, goedkoop! Sanitair alles nieuw in mannen en douches kort voor de voltooiing. Dameshygiëne is nog steeds eenvoudig en eenvoudig, staat in de planning of zal binnenkort worden gedaan. Alles wat we nodig hebben is aanwezig.
Zeer goed georganiseerde en uitgeruste plaats, echt top. Prijs de eigenaar! In de zomer zeker erg vol, want vandaag al te goed geparkeerd! Goede wandeling naar de stad / haven zonder verkeer. Leuke plek, typische toeristische plek. Aanbevolen!
We waren hier. Zeer stil 's nachts. Douches, toiletten en V / E absoluut ok Met ingang, elektriciteit etc. 80.00 PLN absoluut OK En wat geweldig was, in de ochtend om 9:00 uur helemaal alleen zonder stress en toeristen gingen door. Sterk aanbevolen.
Sitecode: 42074
Wat sommigen voelen als kalm ... nou ja. We hebben eerder op een parkeerplaats direct op de voetgangersbrug gestaan. De hele dag 60,00 PLN. Ok, het was erg heet en hond gaat toch niet in het kasteel, dus buiten en weg.
we waren hier, nul busverkeer. Rustig, schaduw aan de rand. Kahetrale, museum, planetarium, toren, alle afzonderlijke toegang ..... is steil, werkt niet. Kleine supermarkt, veel toeristenrestaurant maar leuk. Haven helaas niet begaanbaar maar idyllisch. We verslaan heel kalm.
Zeer rustige plaats aan het einde van een doodlopende weg met toegang tot het strand (100m). Uit een geplande drie overnachtingen zijn geworden. Alles inclusief elektriciteit, water, douches en V / E, Womo 2Pers., Een hond = 50 PLN (voorseizoen). Duits en Engels. sprekende operator, zeer behulpzaam en aardig. Vakantie seizoen juli-augustus niet aan te bevelen, vol. Sanitaire voorzieningen eenvoudig maar goed. Voor- en naseizoen top
Geweldige zeer rustige plek, helaas zonder V / E. Wie graag zelfvoorzienend is, is hier. Super aangelegde parkeerplaatsen. Helaas is het restaurant gesloten! Alleen insiders zullen hier vinden, we hebben er erg van genoten, we staan alleen. Kom opnieuw. PS Geachte operator, installeer hier een vermogenskolom, water en eventueel een afvalverwerkingsstation. Bezoekers zouden zeker zijn!
Zeer mooie en ruime ontworpen ruimte. Zonder wiggen! Elektriciteit, water tegen een vergoeding, verwijdering gratis en gemakkelijk te bereiken! Torenklokken, ok, stoor ons niet. Een paar stappen naar de stad. (Paasmaandag, rustig, ook voor vakanties). BEDANKT aan de stad!
We waren hier in 2018 en hebben goede ervaringen gehad, aanbevolen. Log in (telefoneer), wordt ingeschakeld en verbindt. Water en verwijdering helaas niet beschikbaar. Blijf hier twee dagen staan, je kunt goed lopen en / of fietsen. We voelden ons goed! Bedankt aan de gemeenschap voor deze plek!