@Katinka2

Volgens de Womo-gids wordt gezegd dat het bij verschillende gelegenheden op deze plaats is gekomen. Tenminste iemand klopte 's nachts zwaar tegen het glas. Goede tip: parkeren bij Holmenkollen. Daar is het toegestaan om 48 uur gratis te staan. Het metrostation "Holmenkollen" ligt op slechts 5 minuten lopen.
Gelegen in een kleine bosrijke omgeving, op een cirkelvormig pad (ingang is geen uitgang), zeer smalle bosweg, niet goed voor Womos van meer dan 2 m breed en veel meer dan 6 m lang. Zeer idyllisch gelegen aan een rivier, 2 stalen toiletten met koud water. Conclusie: Zeer mooie plek, als je daar een plaats vindt.
Nieuwe grote parkeerplaats met schone toiletten en gazon met kinderspeelplaats. Rechtstreeks aan de E39 en daarom ook goed bezocht, ook door vrachtwagens.
Standplaats / parkeerplaats met toilet en douche (in de minder validen wc). Waar zijn gratis en warme douches? Alles was schoon. Geweldig voor de doorvoer. Kleine supermarkt en brievenbus. Vul water mogelijk. Campingtoilet lozen kost 40 kronen.
Sitecode: 11973
Mooie zonnige plaats, kiosk met toilet 100 m op een meer met zandstrand (honden zijn echter verboden op het strand), café met biertuin 250m, elektriciteit tegen betaling
Enorme grindplaats met hekken eromheen. Niet leuk, maar de goedkoopste optie met de camper toegestaan om te blijven. S-Bahn daar, rijdt om de paar minuten, kost ongeveer 4 euro per persoon per enkele reis. Parkeerautomaat te betalen. Slechts ongeveer 600 m achter Bergethallen, toegang moeilijk te herkennen - rijden over de treinsporen!
Fantastisch uitzicht, mooie weide, veel zorg, sanitair eenvoudig, maar schoon.
mooie plek achter het huis in de wei, toiletten in het hotel te gebruiken, aggregaat in de tuin, je hoort het, maar stoorde ons niet.
Geweldige locatie, goed eten, schone toiletten, vriendelijk personeel, ligt een beetje verborgen, je moet eerst langs de toewijzing tuin.
Helaas waren we er tevergeefs. Begin januari gingen sluiten. Vanaf de buitenkant zag mooi, helaas was het te donker om foto's te maken.
grote parkeerplaats bij het achterste gedeelte is ook niet luid, Bijgebouw met 2 keer 3 gratis toiletten.
Plaats ok. Douches NOK 30 voor 5 minuten, enkel in de douche met creditcard te betalen!
Zeer mooi. Nieuwe en schone sanitaire voorzieningen. Helaas geen fornuis om te koken.