@Katogfrode
Lid van Campercontact sinds 2019
De parkeerplaats is niets om over na te denken, de sterren zijn voor de stad en wat het te bieden heeft, erg leuk! De grutas zijn geweldig !!
Leuke plek met gratis elektriciteit - ja :) er zijn mooie wandelingen en rustig daar!
De parkeerplaats is op het gras links van de "echte" parkeerplaatsen. Aan de overkant van het restaurant. U kunt fietsen of rond Riverlake wandelen, volg de borden.
Wij waren er in een weekend en het is erg druk !! De plaats is echter geweldig !! Mooie wandelingen en kleine plaatsen voor een kleine verfrissing. Het is alsof je op een ansichtkaart bent - zoals de meeste van Zwitserland :) maar de weg is smal, maar mogelijk met een grote autocamper!
Leuke plek met goede wandel / fietsmogelijkheden. Zou meestal goed zijn als het weer is, zodat je in het meer kunt zwemmen !! :)
Voor een overnachting is het prima. Lawaai van de weg maar heeft onze slaap niet verstoord. Was vol toen we daar waren.
Echt een leuke plek. Zo mooi aan de rivier de Moezel en de kleine dorpen !! Goed om te wandelen en fietsen en direct naast de boot waar je een tocht kunt maken langs de rivier :)
Leuke plaats. Er zijn wandelroutes geweest, maar vanwege het weer niet geprobeerd.
Voor een overnachting niets om over te klagen. Er is niet veel te doen of te zien.
Drukke parkeerplaats maar kom vóór 11 of na 17 en het is geen probleem. Goede plek om te zijn als je een paar goede wandelingen met een prachtig uitzicht wilt en de bus rechtstreeks naar Braga gaat. Bon Jesus is aardig, zorg ervoor dat je erachter loopt het bos in. Ga vroeg in het weekend vanwege veel mensen
Echt een leuke stad en goed uitzicht. We hebben geen goede tochten of iets gevonden
Sitecode: 19470
Alle sterren zijn voor de geweldige natuur die dit gebied heeft. We waren hier 3 dagen en hebben 3 echt goede wandelingen gemaakt. Je kunt een kaart krijgen van de routes in de bar in de stad. De weg naast parkeren is erg rustig !!
We parkeerden verder naar beneden en niet bij de thermen. Leuke wandelingen in de omgeving en goede wijn :)
Geweldig gebied en geweldig om te wandelen. Maar houd er rekening mee dat de gemarkeerde routes in één richting zijn. Ga naar het VVV-kantoor voor advies - erg aardige mensen en ze hebben zelfgemaakte goede producten om te kopen. Speelterrein en faciliteiten werken goed
Prachtig uitzicht en een mooie plek als je naar de laagste parkeerplaats gaat waar alleen de kampeerders zijn :) kom vóór 17 om zeker te zijn van een plek !!
Grote parkeerplaats. Leuk dorp! Veilig, we verlieten de camper op een avond om een beetje op de camino te gaan.
Zeer rustig en met voorzieningen mooi en schoon. Er is een goede trektocht naar een museum en terug. Interessant gebied cultureel.
Een geweldige plek als je met kinderen reist! Mooie rustige plek waar de faciliteiten die het heeft werkt. Ga naar het dichtstbijzijnde tankstation en er is een mooie route langs het kanaal. Wandelen of fietsen is goed :)
Leuke plek met douche, toilet en water. Nergens om iets te legen. Peacefull. Een beetje verwarrend om wandelpaden te vinden
Veel parkeerplaatsen. Veel vissen. Het strand is mooi genoeg maar druk.
Het lijkt erop dat het gesloten is. Je kunt niet bij de diensten komen, de weg is afgesloten. Zei niets over of het tijdelijk was of zoiets.
Diensten werken. We verbleven een nacht om naar Bullas te gaan. Sportfaciliteiten daar dus een beetje luidruchtig maar ook iets om naar te kijken :)
Echt een leuke plek en rustig. Benznar is leuk om te bezoeken en de kanoorentibg een beetje "bar". Het enige wat ontbreekt is betere routes om te wandelen / fietsen
Aardige mensen en een prachtige omgeving !! Veel og muggen dus we vertrokken eerder dan we zouden hebben !!! Toiletten en bar open tot 19 :) fietsverhuur mogelijk
Veel ruimte op de parkeerplaats. Café's en restaurants. Goede plek voor slechts één nacht. De politie kwam om te verzamelen
Behalve de weg ernaast (die niet erg druk is) was het leuk. Goede fietsroutes in de buurt. We verbleven 3 nachten!
Hier voor één nacht, heeft alles wat je nodig hebt. Gezellige stad, maar geen plek om lang te blijven
Mooi ogenschijnlijk afgelegen plekje met een weg er vlak naast - niet zo druk! Verschillende fietsroutes. Een toilet in de kerk / bibliotque 5 min fietsen weg;) wij waren er 3 nachten!
Heerlijke plek! Druk in de weekenden maar niet zo veel in weekdagen. Goede fietsroutes en direct naast het huren van kano's :) (en fietsen denk ik)
Ik kwam hier te voet en mocht mijn hangmat opzetten. Echt aardige mensen en een geweldige mooie plek!