@Kaz&Stu
- 2020
- Fiat Ducato Ducato
- 2008
- Alkoof
Een fantastische plek om te verblijven, prachtige omgeving, in een boomgaard op een boerderij die zeer goed onderhouden, onderhouden en schoon en netjes is. Faciliteiten waren modern en zeer schoon. Geweldige gastheren. We zaten gewoon en genoten van de vrede en rust gedurende 1 nacht op onze reis naar huis. 2p €20 inclusief elektrisch. Perfect!
Redelijke camping voor een tussenstop. Naast de rivier en heeft een bar/restaurant beschikbaar. De straat naar de camping heeft nog een paar bars/restaurants langs de rivier. Er is niet veel te zien in de stad, afgezien van de gerenoveerde kerk, die er goed uitziet. Faciliteiten kunnen een goede schoonmaakbeurt gebruiken, inclusief de bewonersbusjes, sommige zien er verlaten uit. Vriendelijke mensen.
Prima ontvangst, kleine nette veilige camping, met mooie faciliteiten. zwembad en restaurant/bar liggen naast de deur en hebben gratis toegang. 1 overnachting op weg naar huis van Italië naar Frankrijk € 62 2p met elektriciteit. Beetje prijzig, maar je bent in Zwitserland ??. 360 graden uitzicht op de bergen - prachtig!
We zijn erin geslaagd om hier 1 nacht te blijven na een lange rit en 2 eerdere locaties vol. € 62 met elektriciteit en € 1 toeristenbelasting. 2p in camper. Erg duur voor een nacht in een permanent Italiaans kamp. Goede ontvangst, bar en zwembad (moet een pet dragen) Je moet een zeer bekwame chauffeur zijn om over de smalle oprit en lage bomen te navigeren om bij de kampeerplaats te komen.
Marco en zijn familie zijn geweldige gastheren. We verbleven 1 nacht en werden behandeld als familie. Klein aantal plaatsen voorzien van elektriciteit en water. Nieuwe toilet- en douchefaciliteiten zijn zeer goed. Restaurant en bar bieden huisgemaakt eten door moeder👌. omgeving en prachtige bijenetende vogels zijn adembenemend. We bezochten Tarquinia op slechts 3 km afstand met de taxi (dit was erg duur) om de stad en het museum te zien. Eerlijk gezegd onze meest memorabele stop.
€ 110 voor 2 volwassenen x 2 nachten, met een prachtig zwembad, bar, goddelijke winkel en bakkerij. Faciliteiten waren uitstekend. Zeer schoon toilet, douches, enz. Gelegen naast het Gardameer met een eigen strand en restaurant. Korte wandeling naar Peschiera del Garda langs de rand van het meer. We hebben echt genoten van ons bezoek.
Supersite. Faciliteiten zijn indrukwekkend en super schoon. De plaatsen zijn groot genoeg. Het personeel is +5*. Denisa was bijzonder aardig en behulpzaam met ons mechanische probleem. Fantastische ervaring op dag 1 van onze 3 weken durende Italiaanse tour. MH met elektrisch x2 volwassenen, x2 nachten c€85