@Kees1954
1 ster, vanwege het feit dat je er 'nog wel' water en toilet kunt lozen. Guardia kwam ons vertellen dat camperplaats permanent gaat sluiten. campers die er momenteel nog staan kunnen plaats nog verlaten. maar er worden geen nieuwe campers meer toegelaten.. camperplaats gaat volledig worden gesloten en opgedoekt.
hele leuke camperplaats met een top gastheer. water, electra en afvoer grijs water beschikbaar op iedere ruime plaats. mooie omgeving, herperduin op de fiets bereikbaar, 10 minuten. supermarkt en een soort van winkel van singel in Herpen ook een minuutje of 10 fietsen. kortom een echte aanrader.
hele mooie perfect onderhouden camperplaats. uitzicht op het kanaal, wanneer je op de voorste plekken gaat staan tenminste. doet een beetje Frans aan qua beplanting, erg mooi. alle voorzieningen zijn aanwezig en toilet/douche is keurig netjes en brandschoon.
reeds voor de 2de keer hier en zeer zeker niet de laatste keer. hele mooie camperplaats, met super ruime plaatsen. eigenaren/beheerders, super aardig. stroom, voor wie dat wil, op iedere plaats aanwezig, maar als je op zonnepanelen wilt draaien is er geen enkele belemmering, dus zelf voor schaduw zorgen. in geval van slecht weer is er een kas aanwezig waar je jezelf prima kunt vermaken. kortom een uitstekende camperplaats.
hele leuke camping/camperplaats in een heel fijne bosrijke omgeving. iedere ' ruime ' staplaats voorzien van 16 amp. stroom, wateraansluiting en grijswater afvoer. keurig nette douches en toiletten, geen geneuzel met extra betalen voor douche. gastvrouw Anke is super aardig. kortom, zeker een plekje om te onthouden en terug te keren.
erg mooie camping, toilet gebouw is uitstekend. gewoon privé badkamers met douche toilet en wasbak en ook. nog verwarming. mooi aangelegde camperplaats, zeer ruime percelen met eigen stroom, schoonwater voorziening en eigen vuilwater afvoer. personeel is echt top. kortom, eigenlijk zou ik dit niet moeten schrijven 😉 dan wordt het er veel te druk. maar deze camperplaats verdiend het gewoon volledig om 5 sterren te krijgen.
Leuke eenvoudige camperplaats, met afvoeren grijs water legen toilet en vullen vers water gratis. genoemde prijs klopt echter niet. per nacht, €12,- zonder stroom, met stroom €15,- per nacht. douche€1,- José, de beheerder, is reuze aardig en zeer behulpzaam. locatie van de C.P. is perfect strand en zee op 25 mtr. weg oversteken en je staat op het strand. Nerja en Malaga met de bus prima te bereiken.
hele fijne CP, ok niet alles is superdeluxe, maar je bent camperaar toch. hele vriendelijke beheerders, die je gelijk een rondleiding geven over de CP, meestal moet je dit toch zelf uitvinden. alles is aanwezig service punt, warme douches, toiletten, wasmachine/droger en wat niet onbelangrijk is, je moet bellen voordat de poort opengemaakt wordt, Cambrils en Salou makkelijk op de fiets te bereiken. kortom top camperplaats
prima camperplaats, vlakbij centrum Montmelo met treinstation, handig als je naar Barcelona wilt. €3 per nacht doordeweeks en €5 per nacht in het weekend. je kunt op het blauwe bord bij de ingang de bovenste QR code scannen, maak er anders een foto van en scan dan de code met een ander toestel. daarna even de invuloefening doen op internet ( popup blokker op je mobiel) even uitzetten.
keurige camping, mooie ruime plaatsen, vlakbij strand, dorpen in de omgeving zijn prima bereikbaar per fiets. kortom helemaal niks mis mee. beheerder(s) zijn supervriendelijk. komen zeker nog een keer terug
ik moet even mijn review van 12-5-23 herroepen en mijn welgemeende verontschuldigingen aanbieden. in het vervolg toch maar even eerst goed lezen, voordat ik een review inschiet. de door mij genoemde prijs van ruim €50 per nacht. klopt niet het was €52 voor 3 nachten, toen wij na 2 nachten vertrokken kreeg ik zelfs 1 overnachting teruggestort. dus nogmaals sorry.
inderdaad mooie en erg grote camping. geen gedoe met achterlaten paspoort, vriendelijk personeel. alleen van de vermelde prijzen klopt geen ene hout meer. wij betalen €54,50 per nacht. camper, 2 personen en stroom. blijven dus geen weken hier. 🤭
mooie rustige camping, ruime plaatsen en erg mooie verwarmde toiletvoorzieningen. komen zeer zeker nog eens terug.