@Keesz
- 2016
- Weinsberg Caraloft
- 2017
Camping knapt prachtig op na grote brand van 3 jaar geleden. Mooie plekken, vooral die met zeezicht. Lekker zwembad. Fietsen wel wat beperkt en strand vanaf de camping alleen via lange en zware klim te bereiken. Prachtige parapente show vrijwel iedere avond met gunstige termiek.
Zeker duur .....maar.... dan heb je ook wat! aardige plekken, prachtig sanitair en vriendelijke medewerkers. prachtig strand op 10 min lopen, heerlijk zwembad en prima restaurant. Wij vonden t prima !
Prachtige plek met mooie plaatsen. Grote zwemvijver met ligbedden. Prachtig hotelsanitair. Makkelijk fietsen naar en rond Zell. Restaurant niet bezocht maar lijkt prima. Helaas op de hele camping veel last van wespen. Wij betaalden voor 2 nachten €96 (camper / 2 pers)
Ligging perfect, vriendelijke medewerkers, maar verder gedateerd, slecht onderhouden. Sanitair vuil, schimmel op veel plaatsen. op veel plekken moet flink gesnoeid worden, bodem is, ook bij mooi weer, beetje zompig. Daarvoor strooit men sintels en dus de hele camper onder. Zwembad klein en koud, maar voldoet. geschikt voor 2 dgn Salzburg en dan snel door...
Prima ontvangst, aardige plekken voor overnachting of paar dagen. Mooi fietsen langs de Mainz. Sanitair ok.Alleen prijzen zijn onduidelijk. Enkele nacht op prima plek is goedkoper dan meerdere nachten op vergelijkbare plek? wij betaalden €80 voor 2 nachten. Prijzen bij receptie duidelijk aangeven is tip!!
Topplek in mooie omgeving. sportief fietsen en ( hard) lopen in Zevenheuvelen gebied. Faciliteiten keurig netjes, vriendelijk ontvangst en info. Camperveld is ruim, alleen iets meer beschutting en afscheiding zou een mooie aanvulling zijn.
Hooguit geschikt als doorgangsplaats. Geen echte camperplekken, 99% vaste staanplaatsen en bewoners. Sanitair netjes
2023
Half september bezocht. Vriendelijke ontvangst, maar men blijkt niet op de hoogte dat restaurants in de buurt en liften naar Pila al gesloten zijn, jammer! Zwembad nog maar beperkt open, bar ed dicht. Kan mij voorstellen in hoogseizoen leuke plek, maar september duidelijk te laat. Aosta en fietspad langs de rivier zijn top!
Vriendelijk en netjes. prachtig sanitair. Kale plekken tonen wel ongezellig. Duur; wij betaalden in september voor 2 pers € 49,10 en da s echt teveel. Er zijn betere en betaalbaarder alternatieven in de buurt.
Mooie plek en vriedelijke ontvangst. Echter veel achterstalling onderhoud. zwembad maakt veel goed, maar verdient ook wat onderhoud. Veel vliegen op de plaatsen. voor de omgeving is eigenlijk een auto noodzakelijk. Fietsen naarstrand zo n 6 km. s Avonds fietsen bij duisternis levensgevaarlijk!