@Keizer147
- 2016
Sitecode: 20336
Heel vriendelijk ontvangen. alles al geregeld via internet dus snel ingecheckt. toen naar ons plekje gegaan en lekker gaan zitten. erg rustige camping en sanitair lijkt wel splinternieuw en is ook erg goed schoon. werd div. keren per dag schoongemaakt. Ook paviljoen 8 is erg goed om te eten en is ook op de camping. Hebben hier 25-6-24 voetbal gekeken dus uitstekende camping
Kwamen hier vrijdagavond laat aan maar men bleef op ons wachten tot we er waren. Toen we aankwamen werden we hier zeer vriendelijk ontvangen. camping ziet eruit om door een ringetje te halen. sanitair is zeer schoon en camping ziet er erg netjes uit. ook erg mooie grote plekken voor de camper. dus zeker de vijf sterren waard. wij komen hier zeker nog eens terug.
Erg mooie camping met goed en schoon sanitair. Wat ook erg fijn is in oktober, is dat het verwarmd is in het sanitair gebouw. Wij hebben hier 1 nacht gestaan met een camper (7m) met 4 personen voor 44 euro incl stoom.
Wij hebben hier 1 nacht op de camping gestaan op onze heenreis naar Italië. De toiletten en douches zijn verwarmd. en dat is heerlijk in oktober. Wij hebben hier 1 nacht gestaan met 4 personen voor 34,00 euro. Erg vriendelijke eigenaar, en een erg leuk restaurantje bij de camping.
De camper plaats die voor de camping ligt is open tot 22.00 uur. Hierna gaan de kettingen dicht tot de volgende ochtend. Wij hebben hier 1 nacht gestaan met 4 personen voor 23 euro. incl 3 euro stroom.
Erg leuke en knusse camping. prima sanitair, alleen de deuren van de douches kunnen niet op slot. Wij hadden een leuk plekje met een stukje privé om te zitten. Wij waren voor 1 nacht met 4 volwassen personen en een camper 27 euro kwijt.
Een aantal keren geprobeerd te bellen maar er werd niet opgepakt. Er toch maar heen gereden, mooie route, maar als je vanuit de bergen komt is het bijna niet te doen met een grote camper (7m). Daar aangekomen aangebeld, maar er hing een bordje dat je niet kan aanbellen tussen 13.00-14.00 uur en ‘s avonds nog ergens een keer. Wij kregen geen reactie en zijn doorgereden opzoek naar een andere camping.
Mooie camping, direct aan het water (geen zicht op het water vanaf de camper plek door groot hek om de camping) verder wel alles aanwezig.
Zeer mooie camping tussen de bergen. Sanitair erg mooi en super schoon.
Prachtige plek maar elektrisch niet gratis €3.50 per dag
Erg leuke camping. Eigenaresse erg vriendelijk en behulpzaam. Kan er ook prima douchen, is nu ook aanwezig