@Kingscrafter
Nette rustige camping vlak bij de toeristische Edersee. Camping heeft leuke uitstraling, sinds dit weekend ook strandje bij rivier gecreëerd. Vriendelijk personeel, meerdere “straatjes” met en zonder schaduw. Nette schone douches tegen betaling Wastafels met warm/ koud water. Goed eten bij Biergarten, ook voor niet camping gasten. Diverse fietsroutes vanaf de camping.

Fijne camping, Sanitair netjes, douchen zonder muntjes. Zeer vriendelijk personeel! Meerdere gedeelten; vaste plekken, plekken iets wat verder van het water plekken met bomen en plekken langs de Wezer waar wij stonden ook hier enkele bomen. Hier loopt het fietspad bij langs maar geen hinder van gehad. Broodjes service, en Bistro met (heerlijke) kleine kaart Groot zwembad vlak bij, kaartjes bij receptie voorkomt rij bij de kassa
Echte camperplaats, op grind achter een werf. Niet zichtbaar,geen geluidsoverlast gehad. Veel grote campers. Toilet/douche hok is verouderd. Je staat achter een hoge muur, kunt de haven niet zien,muur geeft wel beschutting en met een trap kun je over muur Boeken ging simpel. Lopend de stad gemakkelijk te bereiken en ook outlet centrum op loopafstand.Prima voor een nacht en om de stad te bezoeken. ( foto met grasveld niet gezien?)