@KittyW
- 2024
wat een vriendelijke dame aan de receptie! verder ook een een hele veilige plek. de poort is altijd gesloten en om zelf naar buiten of binnen te lopen krijg je ook een sleutel. jammer dat alles apart betaald moet worden. de douche €2,- voor 5 min, stroom was voor ons ongeveer €2,- per dag. en wasje doen is €4,- voor 30 minuten op 30°. de vliegtuigen vliegen ongeveer over de camping. dalen is niet vervelend, maar opstijgende toch veel herrie!
Ideale camping voor een stop onderweg van Nederland of België naar Spanje. Ligt ongeveer halverwege. Hele vriendelijke medewerkers aan de receptie. Een plekje word je aangewezen. De broodjes die je kunt bestellen zijn heerlijk. De dag van tevoren bestellen en in de ochtend afhalen bij de receptie. ik In het meer is zwemmen niet toegestaan en er is ook geen zwembad op de camping. Da's wel jammer. Prima voor een tussenstop onderweg.
Prachtige plek, zeker als je aan het water staat. Vriendelijke eigenaar, behulpzaam. Onze plek was ruim. Hou er rekening mee dat de electriciteitkast voor veel plekken ver weg staat (voor ons 22 meter). Sanitair schoon en netjes maar verouderd. Tot slot; campercontact geeft een prijs vanaf €18,50. Wij moesten €30,- per nacht betalen. Voor de camper €10,-, per persoon €8,- en voor de elektriciteit €4,-. Hele mooie omgeving, mooi om te fietsen.