@Klaas&Gea2024
Sitecode: 42010
Heel schoon, mooie plek en super goede wifi om het ⚽️EK te kunnen volgen. We betaalden 440 Nkr voor de camper met 2 personen en dit is inclusief stroom, douchen en gebruik maken van bootjes, zwemvesten e.d.
Keurig schoon en rustig. Gebruik kunnen maken van stroom, sauna, wasmachine en droger zonder muntjes voor een prijs van 30,40 euro. Mooie wandeling gemaakt van circa 7,5 km vanaf camping rond een meer.
Prima plek in de natuur, nog wel wat sneeuwrestanten maar geen hinder van. Op dit moment staan er 3 campers en nog ruimte genoeg. Afvalcontainers aanwezig, picknick banken, vuurplaats en 2 droogtoiletten.
Prima plekje voor 1 nacht, toiletgebouw met apart keukendeel heel schoon. Helaas was de wasmachine nog niet aangesloten. Prijs met stroomaansluiting en goede wifi 350 kronen
Mooi ruim opgezet aan een (vis)meer. Geen last gehad van de doorgaande weg. Er kwam ook niemand langs om geld te innen waarschijnlijk zijn we voor de vakantiedrukte aan. De 3 droogtoiletten waren voorzien van wc papier en opgefleurd.
Prachtige rustige plek met vuurplaatsen en picknickbanken. Je hoort alleen vogels en het stromende water van de rivier. Er is een "droogtoilet" zelf wc papier meenemen.