@KlaasLamphen
Wat een fijne CP met zeer vriendelijke beheerder en echt ontzettend lekkere wijn! Vanwege ons late aankomsttijdstip konden we geen broodjes meer bestellen voor de volgende ochtend maar de beheerder kwam speciaal terug om te zeggen dat zijn vrouw toch nog ging bestellen! Heerlijk rustig geslapen en met een lekker doosje wijn weer vertrokken. Wij komen hier zeker terug!
Mooi aangelegde plek met alle voorzieningen maar helaas niet geschikt voor grote campers met aanhanger vanwege de indraai/uitdraai en diepte van de plekken. Wel heerlijke bakker op loopafstand afstand!
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Wat hebben wij genoten op deze prachtige plek! Wat voor 1 of 2 nachtjes zou zijn werden er 13 en met pijn in ons hart vertrokken. Carlos en Alba,bedankt voor jullie gastvrijheid op dit ‘prachtige paradijsje op aarde’,wij komen zeker weer terug!
2021
Als mensen nog denken op deze camping aan een heerlijk strand te staan en te liggen komt men van een koude kermis thuis! Strand is opgenomen door de zee en slaat tegen de rotswand aan die camping met de zee verbindt. Pure misleiding waar men ook nog eens erg veel geld voor betaald!
2020
Heerlijke plek,honden genieten hier ook met elkaar van zon en water en hebben zelfs een eigen,apart veld/losloopgebied. Fijne eigenaar die iedere dag even een praatje maakt. s’Morgens warme broodjes op bestelling en afhaalmaaltijden in de avond. Nog niet op iedere plek stroom maar daar word hard aan gewerkt. Ligt wel vlak aan snelweg maar wij stoorden ons er niet aan.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Wat een paradijsje! Wij zijn 3 nachten in oktober bij Rudi en Dorine geweest en wat hebben we genoten van de luxe van een warme ontvangst met een koud wijntje en biertje,heerlijk eten en een zalig zwembad! Ondanks de smalle toegang en de lengte van onze camper (9.20),wisten we met behulp en aanwijzingen van Rudi toch op zijn plek te komen! Rudi en Dorine,bedankt en zeker tot een volgende keer!