@Klaus&Ingrid

2015

7.5m
Halfintegraal

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Dit jaar werd de uitstekende indruk (zie vorige recensie) opnieuw bevestigd. De receptie is vriendelijk, professioneel, zeer goed georganiseerd en ze komen graag tegemoet aan de wensen van gasten, waar mogelijk. De terreinbeheerder brengt je naar je kampeerplaats, helpt je waar nodig en geeft nuttige tips. De camping is altijd goed onderhouden. De jongeman die de toiletten verzorgt, zorgt ervoor dat alles de hele dag brandschoon is. Een extra ster voor hem. đŸŒ» Tot snel!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

De ligging ten opzichte van het prachtige Honfleur is zeer goed. de plaatsen zijn gemiddeld en oké. Douches en toiletten zijn helaas niet meer toegestaan. Hetzelfde geldt voor afvalverwerking en vers water. Een paar jaar geleden was dat anders. Je moet ook investeren en niet alleen maar afroomen. Honfleur is nog steeds prachtig, maar inmiddels compleet overbevolkt. Volgende keer gewoon een dagje naar een ijssalon in de haven en dan weer verder

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

De plaatsen zijn ruim en goed onderhouden. Soms zitten er veel duiven in de bomen, dus soms komt er van boven iets vervelends. De bediening is professioneel en vriendelijk. Het sanitair is oud, maar (nog steeds!) functioneel en wordt schoon gehouden. Het verse water direct naast de afvoer voor chemische toiletten en grijs water is smerig. Sommige mensen gebruiken de verswaterkraan zelfs om het toilet door te spoelen. Daarom slechts drie sterren. Uitstekende locatie.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

prima voor één of twee nachten. Ruime plaatsen met elektriciteit en water. Het sanitair is wat verouderd, maar wordt wel schoon gehouden en functioneert. Hartelijk dank aan de community!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bij de registratie legde de telefoniste uit hoe onmogelijk sommige gasten waren en hoe hij ze vervolgens ‘strafte’. Hij maakt ook voortdurend geseksualiseerde opmerkingen. Waarschijnlijk bedoeld om cool over te komen. Mijn vrouw vond het walgelijk, een andere dame noemde het vettig. Zonde, want de plek is eigenlijk niet slecht en heeft een mooi uitzicht. Als het management verandert, komen we terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ik had het graag 6 sterren willen geven. Zeer vriendelijke ontvangst. We werden onmiddellijk naar onze gereserveerde plek gebracht en kregen alle zitinformatie. Veel goede tips en adviezen bij de receptie. Restaurant echt goed, voldoet aan de behoeften. Goed klein menu, zeer smakelijke bereiding, geweldige service. Zeer goed sanitair etc. Hoogtepunt: De heer die verantwoordelijk is voor de schoonmaak zorgt de hele dag voor netheid. Uniek! Graag weer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Krappe parkeerplaatsen, nauwelijks ruimte voor stoelen. Eigenlijk gewoon een soort parkeerplaats, alleen voor mobieltjes. Zo sta je, privacy nul. De plaats beschikt niet over sanitaire voorzieningen, maar u kunt tegen een meerprijs gebruik maken van het openbare zwembad (thermische spa) op ongeveer 400-800 meter afstand (afhankelijk van de locatie). De afvoer en het drinkwater zijn deels gebrekkig en tamelijk onverzorgd, net als de plek als geheel. Zonde, want het terrein en de omgeving zijn eigenlijk prachtig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een uiterst vriendelijke ontvangst, zeer behulpzaam, zeer goede tips voor activiteiten en restaurants. De plaatsen zijn ruim en voorzien van water en elektriciteit. Sanitair uitstekend en zeer schoon. Ook afvoer. We waren helemaal tevreden. Bedankt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ook over ons tweede verblijf waren wij zeer tevreden. Op de premium plaatsen duurt het even voordat de bomen voor schaduw zorgen, maar oké. Uitzonderlijk goede sanitaire ruimtes, ook erg schoon. Leuk restaurant, heerlijke, eenvoudige streekgerechten, vriendelijke, attente (en leuke) bediening. Wij kijken uit naar de volgende keer.

Sitecode: 72069

Ik zou deze plek graag meer dan 5 sterren willen geven! Daarnaast bijzonder vriendelijke uitbaters, een bistro met eenvoudig en zeer lekker eten (pizza!!). De volgende keer willen we langer blijven en ook het aangrenzende restaurant uitproberen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De premium plaatsen verdienen 5 sterren, maar er zijn ook minder mooie. Sanitair zeer goed en zeer schoon. Het personeel verdient 6 sterren vanwege hun vriendelijkheid, zorg voor de plek en attente behulpzaamheid! Helaas een aftrek voor het restaurant: eendenborst verkoold aan de buitenkant, rauw aan de binnenkant, het spiervel er nog aan. Plus volledig gaar groenten. Oneetbaar maar geen reactie van de ober. Het is beter om gewoon fish & chips of hamburgers te bestellen. . .

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Let op: in het weekend zijn er tot 05.00 uur technofeesten in de naastgelegen club. Vanaf 3 uur was het bijzonder luid. De volgende ochtend hoorde ik in de CP-bar dat dit regelmatig gebeurt - en dat de CP-receptie ervan weet, maar het niet aan de gasten vertelt. Zo was het bij ons. Toen ik op 2 juni aankwam De dame bij de receptie vroeg waarom niet, en aangezien we niet hadden geslapen (de bas zorgde ervoor dat de camper trilde), zei ze letterlijk: "Dat is niet ons probleem!"

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De locatie is erg mooi. Sanitair in oude containers is een kwestie van smaak. De ‘dienstdoende terreinwachter’ was volkomen onmogelijk. Leerzaam, op bevelende toon, luistert niet, kan blijkbaar niet meer dan één zin tegelijk begrijpen, maar wil graag de controle hebben. We probeerden vriendelijk te blijven, maar na 5 minuten van deze “communicatie” was ons geduld op. Wij zijn direct teruggereden. Jammer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Uitzonderlijke gastheren, zeer behulpzaam en supervriendelijk. zeer mooie plaatsen met elektriciteit en water. Sanitair zeer goed onderhouden en schoon. 2 voldoende grote badkamers met toilet, douche, wastafel. Normaal gesproken zijn er in totaal 10 parkeerplaatsen. Als de extra ruimtes (weide ernaast) bezet zijn, zijn de sanitaire voorzieningen wat schaars. Geweldige locatie voor excursies naar het Gardameer en de bergen. We voelden ons zeer comfortabel !! Hartelijk dank aan Tina en haar familie!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Heel leuk, locatie. Goed aangelegde camping rondom een grote zwemvijver. Zeer vriendelijke mensen. De plaatsen zijn groot (vooral de “luxe” plaatsen) met elektriciteit en water. Uitstekend sanitair, hutten 2x3 meter in het type privĂ©badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Heel proper. Goed restaurant met een kleine regionale kaart. Er wordt ook rekening gehouden met speciale verzoeken (bijvoorbeeld allergieĂ«n). Deze CP is de eerste keuze in de regio

Sitecode: 20334

Een leuke plaats. Bovenal een prima uitvalsbasis om Brugge te bezoeken. We waren er meerdere dagen en voelden ons comfortabel. Prima organisatie bij boeking. Alles automatisch, binnenkomst bij binnenkomst via kentekenherkenning. Ook was er een vriendelijke medewerker ter plaatse. Goed en schoon sanitair. Aangename plaatsen aan de rand. We zeggen bedankt en komen graag terug. Klaus T

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We waren er meerdere dagen. Een prachtige plek met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kunt het beste vooraan staan met uitzicht op de Maas, dan heb je altijd een interessant schouwspel door het constante scheepvaartverkeer. Sanitair zeer goed en schoon. De staanplaatsen zijn groot genoeg. We komen graag terug. (We waren trouwens meerdere keren op weg naar Rotterdam - die ene negatieve recensie, die moet je niet laten, is onzin)

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Buitengewoon vriendelijke en behulpzame uitbaters en medewerkers. Je voelt je erg welkom. Sanitair zeer modern en zeer schoon. De 16 plaatsen aan de Hafenkade zijn groot genoeg en hebben een mooi uitzicht. Een prachtige plek en je bent te gast bij vriendelijke mensen. Veel dank aan het team, we komen graag terug (en hopelijk wat langer blijven...) Klaus T. en Ingrid

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Ik begrijp sommige beoordelingen niet. Als je je onderzoek doet, weet je dat het inchecken om 14.00 uur begint of dat de plaats om 19.00 uur sluit. Als mensen zich vanaf 13.30 uur voor het kantoor verdringen, is dat niet de schuld van de operators. Ook niet dat sommigen zo dom zijn met hun stacaravans dat ze de toegangswegen volledig blokkeren. Het was begrijpelijk dat meneer bij sommige klanten "directief" werd. Super locatie naar Honfleur.Je reviens

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De goede reviews kunnen we volledig beamen! Madame la patronne is supervriendelijk en behulpzaam, altijd met een glimlach op haar gezicht; een zeer sympathieke persoon. De plaats, de locatie, het uitzicht prachtig. Sanitair zeer schoon. We verbleven langer dan een nacht en zouden graag terugkomen. Merci beaucoup, Madame et au revoir

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een hele mooie camping, grote plaatsen, veel bomen. Ondanks de grootte en de goede bezetting alsook het ruime aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden (zwembad, tennis, midgetgolf, binnen- en buitenfitness etc.) en veel kinderen was het vrij rustig. Zeer vriendelijk team, dat ook reageert op verzoeken - indien mogelijk en als je het vriendelijk vraagt. We wilden een nacht blijven en verlengden. Sanitair schoon. Verwijdering moet binnenkort worden vernieuwd.