@Klaus-und-Renate
Een prachtige plek, puur natuur, en je kunt er zelfs vissen. Super schoon, en de eigenaar is erg aardig en spreekt perfect Duits. We komen terug als we in de buurt zijn. Dankjewel.
Prachtige, rustige plek. We waren hier helemaal alleen. Er stonden een paar wandelaars geparkeerd, maar verder was alles leeg.
We waren hier voor de derde keer en deze keer betaalden we 322 nok voor 12 uur via de app. is veel te duur geworden. Lawaai van generatoren en bouwbedrijf. de volgende dag weer met vers water gevuld. Helaas merkte ik te laat dat het muf rook en smaakte. heb ergens anders alles weer leeggehaald. Voor deze prijs zijn er betere plekken in Noorwegen. Jammer, want het ligt zo dicht bij de veerboot.
oké voor een nacht. Douches en toiletten zouden kapot zijn, maar die hebben we niet nodig. Makkelijk om alles te bereiken om de plaats te bezoeken. We werden om 8 uur 's ochtends gestoord door de extreme geur van friet. daarna snel doorgereden.
de dame bij de receptie is echt onbeleefd. Hoogseizoen en bijna leeg moet een reden hebben. Betaalde 225 kronen plus een extra douche, hoewel ze zeiden dat ze inbegrepen waren. Speeltuin onder alle zeug zou mijn kind niet in de zandbak-wasruimte laten waarvoor hij nieuw erg vies zou moeten zijn.
niet aanbevolen. voor 13,20. Sanitair onder alle zeugen, schimmels en verkalkt. Toegewezen parkeerplaats en vervolgens bezet.Na 1 uur hadden we eindelijk een ruimte. ik zal niet terugkomen
Plaats mooi gelegen. De plaatsen zijn enorm, maar met 28 € te duur. Sanering helaas niet schoon en schimmel in de douches. de transponder voor de slagbomen werkte ook niet. wanneer afmelden alleen betekende als ze hem hadden gewisseld, hald. zou hier iets anders hebben verwacht. jammer.
Prachtige plek met top nieuwe sanitaire voorzieningen. Plaatsen zijn enorm met uitzicht op het meer. Erg vriendelijk en behulpzaam, in Zwitserse hand. De mooiste plek in Zweden tot nu toe.
Een zeer mooie plaats. Aardig Zwitsers beheerderspaar. Erg vriendelijk en behulpzaam. Sanitair erg schoon. Waren met de camper daar maar ook de hutten zijn erg mooi en schoon. Graag weer komen.
Zeer mooie plaats, schoon en goede faciliteiten. Aardig personeel. Prijs voor 1 nacht NOK 270 zonder elektriciteit. Juni 2018. Is iets duurder geworden. Maar goed.
Super schone plaats met super personeel. Ideaal om per fiets te verkennen.