@Knarry
- 2011
We staan er nu voor de 3e keer. Niet gereserveerd en zelfs nog een plekje aan de Moezel. Enige minpunt is dat je elke keer een trap op moet naar het toiletgebouw. De reden snap ik echter wel. Maar er zijn zat douches en toiletten en het is schoon. Douches hebben flinke waterdruk. Ik heb nog nooit moeten wachten om te kunnen douchen. De biertent is ook een aanwinst. Prijs is redelijk. Je hebt er geen hotelkamer voor. Ook niet via trivago. 😃
Wij staan nu op camping Breehout die in mei weer is opengegaan. Het is weer als vanouds. Ze hebben er iets moois van gemaakt. Leuke klein opgezette camping. Keurig netjes sanitair. Alles keurig in orde. Complimenten. Gaan hier zeker terug komen. Je kan hier ook heerlijk fietsen.
Diverse keren geweest en altijd wel leuke plek. Nu hadden we de pech dat er net 2 avonden een wijnkar op het pleintje stond en er de hele avond muziek en steeds luidruchtigere (drank) mensen tot 3:30 in de weer waren. Volgende keer zal ik even beter opletten. Plek zelf is prima. Verder even opletten voor de pinautomaat die op een plein bij een hotel staat. Ik had daar 100 euro gepind. Op de afschrift zag ik pas dat er 104,95 was. 4,95 kosten???
We staan er nu voor 1 nacht. Nog plek genoeg. Toiletten, stroom en zelfs gratis internet. Wachtwoord te krijgen bij controleur of bij info bureau overkant van de brug. Richting centrum. (Hebben wij gedaan). Centrum heel leuk. Broodjes service 's ochtends van 7.30 tot 9 uur. Prima plek om op doorreis mee te pakken. Prijs 9 euro. Wij zijn op het 2e stuk gaan staan onder de brug door.
Ben hier al een paar keer geweest en is een leuke camperplaats met wifi. Komen er nu al 3 jaar achter elkaar. Kunt prachtig fietsen en zullen er ook komend jaar wel weer even staan. Aardige behulpzame eigenaars.