@Knausje1954
- 2022
- Knaus Sun TI
- Liner
Een fantastische camper/ caravan plaats met oog voor de natuur. Sanitair is uitstekend én brandschoon. Restaurant en snackbar vlakbij en voor bezoekers met een hond mooie wandelgebieden. Ook voor fietsers een eldorado. Kortom hier komen wij zeker terug!
Drie dagen op deze camperplaats gestaan Misschien wel stilte voor de storm want het was rustig met mooie ruime plaatsen met geweldig sanitair, wasmachine en drooglijnen. Gastvrouw vriendelijk en behulpzaam. Absolute aanrader.
Een absolute aanrader. Heerlijk ontspannen op deze prachtige en complete camperplaats. Ronnie de eigenaar doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Behulpzaam bij problemen. Kortom: Wij komen vast weer!
Prachtige camping. Wij komen graag terug wanneer er een andere receptioniste is. Zelfingenomen en arrogant is nog zacht uitgedrukt.

Sitecode: 42050
Voor het eerst op deze camperplaats. Maar hier komen wij vast terug. Ruime zonnige plekken op een fantastische lokatie tussen rivieren en gezellige steden als Arnhem en Zevenaar. Prachtig fiets- en wandelgebied d..m.v. knooppunten. Schoon santair met invalide toilet en idem douche. Vriendelijke eigenaren. Koffie met gebak lunchen of dineren kan hier ook. 👌 Kortom een aanrader en last but not least: Prettig geprijsd!
Fantastische plek met Nederlandse eigenaar. Prachtige tuin. Hartelijk begroet. Kom hier vast weer terug