@Kodo
We verbleven drie nachten op de camping en hadden een zeer comfortabel verblijf. De locatie is goed, op 4,8 km fietsen van het stadscentrum. De plek heeft charme, ook al is het vliegtuiglawaai wat hinderlijk. Maar dat weet je van tevoren als je een camping in de buurt van een luchthaven boekt. De toiletten waren altijd schoon, zij het basic, en het personeel was erg vriendelijk! De prijzen zijn niet goedkoop... Düsseldorf, tenslotte.
Wij verbleven één nacht op de CP als tussenstop naar Ligurië. Zeer vriendelijke en geweldige ontvangst, ongecompliceerd, schoon sanitair, graag weer! Het restaurant ter plaatse zag er erg goed uit, maar we hebben er geen gebruik van gemaakt.
De ligging direct aan de Rijn is erg mooi. Helaas was de gastronomie op het plein gesloten en gaat pas volgend jaar carnaval in 2023 weer open. Ondanks het geweldige weer en de brugdag is het wel jammer. Het aangrenzende thermaalbad begint een beetje oud te worden. Helaas is het buitenzwembad om kostenredenen gesloten. Het is dus erg druk binnen. Bad Hönnigen heeft helaas niet veel meer te bieden. Veel winkels en restaurants zijn niet meer open.
Leuke parkeerplaats dicht bij het centrum. Elektriciteit en afvoer voor grijs water beschikbaar. Betaling vindt plaats in het zwembad.
Deze parkeerplaats is geschikt voor een verblijf in de thermale baden, maar minder voor overnachtingen. Grindplaats, vrij oncomfortabel en nogal luidruchtig door het ventilatiesysteem van het thermale bad.