@KoenNel
- 2013
Wij komen hier al een aantal jaren. Diverse keren per jaar. Vriendelijke eigenaren, zeer schoon sanitair. Op loopafstand van het metrostation Blijdorp. Dicht bij de dierentuin. voor ons altijd een plezierig verblijf hier. We hopen hier nog vele jaren te mogen komen.
dit is een prachtige camperplaats met wc’s en heerlijke warme douches. Je kan je wc legen, water vullen, en je grijs water kwijt. Prachtig wandelgebied en bij een historisch dorpje. Het restaurant is met liefde ingericht. het eten met een goed glas wijn was prima. Het was de tweede keer en zeker niet de laatste keer dat wij hier waren.
fijn camper park. alles is aanwezig. sanitair is schoon. mooie plaatsen.
fijn camperpark. goede wifi, stroom, water en water lozen, en dat alles voor € 20,. Goede fietspaden naar Valencia. bushalte op 150 m.
Een fantastische plaats met hele aardige eigenaren, die weten wat je voor je gasten kan doen. Een goede plaats voor het fietsen van de ecopista naar Viseu.
Sitecode: 92092
TOP. Super mooie en zeer goed verzorgde camping. grote plaatsen en fantastisch uitzicht. Eigenaren die alle puntjes op de i zetten. Ze zijn vriendelijk en doen er alles aan om je een welkome gevoel te geven. Sanitair een dikke 10.