@Kojak65
Prachtige camperplaats! Mooi zwembad, prachtige douches en wc's. Ruim van opzet. Cpl is pas 2 jaar oud. Je fiets via de oude spoorbaan naar Cartagena. Het is 15 klm tot de haven. Alles wat je nodig hebt en meer vind je op deze cpl. Als wij dan toch een klein minpuntje mogen geven, is het de agrarische geur die je af en toe ruikt. Maar wij vinden dat dit absoliut niet opweegt tegen deze super mooie omgezette cpl!
Let op, ook al blijf je er maar 2 uur staan. Je moet ten alle tijde €20,- betalen. Voor ons daarom maar 1 ster omdat onduidelijk beschreven staat bij de ingang.
Prachtige plek, als je van alle rust tussen de olijfbomen wil genieten! Wij werden super vriendelijk ontvangen door de Nederlandse vader en dochter. Bij ontvangst kregen wij heerlijke verse vijgen uit eigen tuin! Aanrij route over grindpad, maar dit is prima te doen. Voor ons 5 sterren voor locatie en de vriendelijkheid!!
Vandaag 25 aug wilde wij deze camping bezoeken voor 2 nachten. Prijs €205,- 2 personen met camper, dit was voor ons echt te duur. Dus wij slaan over, jammer schijnt wel een hele mooie camping te zijn. Daarom voor de prijs helaas maar 1 ster.
Aankomst vandaag met buscamper maar de prijs van 52eu per nacht heeft ons doen besluiten door te rijden. De camping zal best goed zijn maar kan het niet beoordelen derhalve maar een ster. Opvallend dat de prijzen van campings en camperplaatsen onder Valencia zoveel duurder zijn.