@Kröte
- 2013
Zeer mooie plek direct aan het meer. Loosfaciliteit was perfect. We kunnen ook heel mooi te gaan voor een wandeling met de honden in de bergen daar. In het weekend de plaats (september) was erg druk - Italiaanse uitgebreide families flair - op zondagavond was leeg. werd betaald aan het einde in contanten - dan was het zelfs twee koele flessen bier als afscheidsgeschenk :-)
Klein rustig dorp, behalve de kerk slechts 2-3 huizen. Met de honden konden we direct de natuur in om een wandeling te maken. We verbleven er een nacht, maar de kerk klok ging om de 30 minuten, we waren liever ergens heengegaan. Wie zich er niet aan stoort, die kan daar goed één nacht staan.
Geweldige plek, de parkeerplaatsen zijn erg strak. Nu in september, het was niet vol en de eigenaar heeft de kampeerders goed verdeeld, dus het was OK. De aan- en afvoer was perfect. Op de rivier kun je goed opschieten rondwandelen op 1 km afstand is een klein commercieel gebied met supermarkten, ijzerhandel, elektrische handel. Honden kost 2 .- / dag. Voor een nacht goed voor de locatie, maar erg duur.
De parkeerplaats werd helaas volledig bezet door auto's, hebben we daarom onszelf naar de weg. In de avond van de parkeerplaats is nu leeg. Het is een prachtige plek, ongelooflijk mooi uitzicht over de vallei, naar Cannes en Nice. Op slechts 200 meter van het kasteel een droom van vele kleine steegjes. Het gebied is absoluut een bezoek waard. Zelfs de honden waren in staat om mooie wandelingen te maken.
Prachtige geweldige plek, en naar het dorp met een kleine winkelstraat op slechts ongeveer 500m. optimaal voor een nacht. 'S nachts, maar de honden van de buurt hebben zeer lange blafte wat onze honden onrustig gemaakt. Behalve dumpster geen beschikking.
Prachtig gelegen en rustige locatie. Ideaal voor een wandeling met uw hond op de Moezel of de visvijvers. Op machines ook met pinpas, die in Frankrijk kunnen worden betaald niet toegestaan. Vloerinlaat voor grijs water en chemisch toilet - zoet water met slang beschikbaar. 8 € incl. Allemaal erg goedkoop. Nu in september was hij erg leeg.
Prachtig gelegen en rustige locatie. Enorme site, waar u ook kunt wandelen met de honden. Grote gesloten poort bij de ingang - slechts Ding verkrijgt men vervolgens de code om het vierkant automatisch opnieuw in te voeren. Betaling in contanten. Floor uitsparing voor het grijs water, zoet water met buis en een apart toilet Chemisch toilet. Eigenaar erg mooi
Prachtig gelegen en rustige locatie. Ideaal voor een wandeling met of zonder honden op de wijngaarden langs. Aan-en afvoer allemaal gratis. Ideaal voor een rust
Puur natuur - prachtig gelegen aan een rivier. Erg rustig - toilet op de locatie hebben we niet gebruikt. Anders is er geen waterinname - gratis en goed onderhouden.
Zeer afgelegen plek in een prachtige omgeving. Veel wandelpaden, ideaal met honden. Sanitaire faciliteiten die we niet hebben gebruikt. Helaas geen mogelijkheid om grijs water en chemische toiletten te lozen.
Sitecode: 19969
Prachtig gelegen camperpark, goed onderhouden en zeer rustig. We konden daar in het beste weer super wandelen, joggen en peddelen. Tweemaal per dag kun je de oude sluizen in werking zien. Volledige verzorging - sanitaire faciliteiten hebben we niet gebruikt.
Prachtig gelegen en rustige locatie. Ideaal voor een wandeling met of zonder honden in de bergen. In -750 meter - is er naast een apotheek en een Spar-winkel en een restaurant. Op machines ook met pinpas, die in Frankrijk kunnen worden betaald niet toegestaan. Vloerinlaat voor grijs water en chemisch toilet - zoet water met slang beschikbaar.