@KrijgertjeVB

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Precies wat wij zoeken. Een rustige en mooie camping met alle voorzieningen. Ruime schaduwrijke plaatsen. Weinig landgenoten. Vriendelijke uitbater. We mochten voor 11 uur de camping op.

Mooie rustige camping. Ideaal om La Cite van Carcassonne te bezoeken. Van alle gemakken voorzien.

Sitecode: 101901

Maak een keuze. Open of sluit de camping. Door droevige omstandigheden heeft de eigenaresse deze keuze (nog) niet gemaakt. De camping verloederd. Hebben er goed en rustig overnacht.

Een camping naar ons hart. Rustig camping... goed en schoon 'vinted' sanitair. "Kies maar een plaats" En "Zie maar wanneer jullie vertrekken" Centrum met alles er op en aan op 250 mtr. Perfect.

Mooie camping. Voorzieningen volgens beschrijving. Voor ons te veel landgenoten. Op de ruime en vsn alle gemakken voorziene gemakken, als water stroom en afvoer van vuilwater heb je daar weinig last van. Buiten eten was geen optie van wegen al het biologische wat uit de boom viel.

Van familie de review gelezen. Klopt tot in detail. De bever in de vijver niet gezien.