@Krusch
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2017
- Iveco Daily
- 2011
- Buscamper
Een privéparkeerplaats op een verhard parkeerterrein. Het stadscentrum met restaurants en winkels is op loopafstand. Elektriciteit wordt berekend naar verbruik (€ 0,70 per kWh, de automaat accepteert alleen muntjes). Watertappunten zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding; parkeerkosten kunnen met pin worden betaald.
Een mooi aangelegde, verzorgde plek met veel gazon en bomen. We zijn hier voor de tweede keer, dit keer in de eerste rij op het water. Helaas is dit niet alleen de plek met het mooiste uitzicht, maar ook het luidst. Honderden boten passeren er tot laat in de nacht. Toch zouden we terugkomen. Vriendelijk personeel, schoon sanitair en een fijn zwembad en goede pizza
Een zeer mooie, kleine en goed onderhouden plek in het midden van het wijnhuis. Zeer mooie operator, het ontbijt voor 7,50 is elke cent waard en erg lekker. De wijnen uit onze eigen productie zijn ook erg lekker en goed gekoeld. Het zwembad is groot genoeg om af te koelen en te zwemmen. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen en er is zoet water en elektriciteit direct op het veld.
We hebben dom op de parkeerplaats het bord voor WoMo's bekend, maar het hotel hoort thuis. Dit kost 20 euro en de mobiel wordt in een hoek dicht bij elkaar geperst. De plaats heeft niets te bieden, behalve het prachtige uitzicht op de bergen. Het is het beste om de eerste parkeerplaats aan de rechterkant te nemen, deze is particulier beheerd en is goedkoper en stiller.
Een zeer mooie, goed onderhouden plek zonder verkeerslawaai. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en top. De kleine haven aan het plein nodigt u uit om te ontspannen. Er is een ladder op de steiger, zodat u kunt zwemmen in het prachtige meer van Schwerin. Er is ook een kleine speeltuin. Vanwege het kleine aantal parkeerplaatsen een familiale sfeer en een mooie groundskeeper. De prijs is gerechtvaardigd.
Beste plaats om Mont Saint Michel te bezoeken. Mooie plaatsen met elektriciteit en omgeven door heggen. Sanitaire voorzieningen zijn ok (zeep ontbreekt), de plaats is zeer goed onderhouden en ruim. De prijs van 22,95 voor een camper plus 2 volwassenen met een hond is geschikt.
Geweldige en centrale plek om de prachtige stad te voet te verkennen. Helaas erg druk en niet genoeg stroomverbindingen voor iedereen. Maar met 11 euro heel eerlijk. Geen toiletten / douches, maar verwijdering
Zeer goede plek om het geweldige stadscentrum te verkennen. Niettemin, met enkele tekortkomingen, eerst de prijs. 25 euro voor 24 uur, het dichtstbijzijnde toilet is bij het busstation en alleen overdag geopend, de juiste plaats (waarop we hebben gestaan) is erg lawaaierig door de straat. Maar onze plaatsen waren erg ruim en Ver-disposal was heel dichtbij.