@Kuijpertje75
Fijne camping, vriendelijke ontvangst. Klein restaurant op de camping, verouderd maar heerlijk gegeten voor een goede prijs. Wij stonden vlakbij het vernieuwde/nieuwe toiletgebouw, prachtig sanitair! Hele ruime doucheruimte met wastafel en toilet.
Best een dure camping maar het was het waard! Wij hadden een fijne ruime plaats tegenover sanitairgebouw. Gezellig centrum en supermarkten op 5 min fietsafstand van de camping. Mooie omgeving om met de fiets eropuit te gaan. Sanitair werd iedere morgen grondig schoongemaakt en goed bijgehouden. Wij betaalden voor camper, 3 personen en stroom €62 per dag.
Sitecode: 22098
Fijne camping aan de Rijn. zeer goede ontvangst! Sanitair is helemaal prima en schoon, 4 min douchen met douchemunt. Restaurant op de camping is ook goed, lekker gegeten. Prachtige omgeving, gezellig centrum en grotere supermarkten op fietsafstand (20 min).
Prima camping voor een paar nachten. Schoon, goed onderhouden sanitair. We stonden achteraan vlakbij een spoorlijn, wonen we thuis ook dus we zijn het gewend, maar toen om 5 uur een goederentrein over de brug denderde was het ff schrikken. Verder helemaal prima!
Goede kampeerplaats, alles wat je nodig hebt bij de hand. Stroom, water, toilet, douche. Chemisch toilet reinigen, vuilwater tank legen. Plaats bepalen en camper plaatsen. In de avond komt de eigenaar en kun je contant afrekenen, wij betaalden €24 per nacht voor 2 personen. 5 min lopen van de ingang van het natuurpark Krka, waarvandaan je te voet of met de bus naar de watervallen kunt.
Mooie camping met luxe schone sanitaire ruimtes. Bij binnenkomst vroegen ze zelf of we de ACSI kaart hadden zodat we de hoogste korting konden krijgen. €25,- per nacht incl stroom, water, sanitair en gebruik zwembad (3 kleine baden maar prima voor afkoeling). Wij hebben nog alleen CKE en betaalden €41,- per nacht.
Jaren terug een paar keer via Easytent hier gestaan en nu met onze eigen camper. Prachtige camping, flink wat sanitair gebouwen bijgekomen en wordt heel goed schoongehouden! Prijzen zijn wel flink gestegen. Wij betaalden €62 per nacht zonder kortingen, maar hadden wel een fantastische plek tussen de bomen incl stroom, water en faciliteiten. Het was weer heerlijk!
Mooie plekken, schone wc’s (weliswaar toiletpapier ontbrak), goede douche. lekker gegeten in het restaurant wat er bij is. En een lekker wijntje kunnen kopen uit de automaat.
Heerlijke omgeving, zeer vriendelijke eigenaar, perfecte plekken! Het is dat we op doorreis zijn anders hadden we nog zeker willen verblijven en omgeving ontdekken!