@Kwibus4!
- 2015
Wat een super CP is dit. Perfecte plaatsen, schoon sanitair en heel vriendelijke ontvangst. Mooie fietsomgeving. Wij komen hier zeker nog weer.
Sitecode: 92095
Super fijne cp. Alles wat je wenst is aanwezig. Hele mooie fietsomgeving. Wat een genot voor €17,50 per nacht. Echt een aanrader.
Sitecode: 91971
Hier twee dagen gestaan. Perfect plaatsje op de camping gehad. Vriendelijke ontvangst. Heerlijk kunnen fietsen. Kortom : genoten.
Wat werden wij hier gastvrij onthaalde door de eigenaren Elske en Jean-Luc. Super vriendelijke en behulpzame eigenaren. Prima broodjesservice en mooie omgeving om te fietsen. Wel op de E-bike. We komen zeker nog eens langs waaien.
Prima camping. Leuke ontvangst door Patrick. Lekker gegeten bij het Table d’Hote. Elke morgen warm brood bezorgd bij de camper door Joka. Mooie fietsomgeving. Kortom : genoten 😁
Een paar heerlijke dagen gehad op deze ruime camping. Hartelijk ontvangen door de eigenaren. Mooie, heuvelachtige fietsomgeving. Meegedaan met het Table d’Hôte. Was heerlijk. Kortom : genoten 😁. Rick en Grietje Meinen
Heerlijk rustige camping. Langs het kanaal is het prima te fietsen. Sanitair is gedateerd, maar verder prima.
Paar heerlijke dagen gehad op deze camping. Bewondering voor beheerder Jan dat hij alles doet.
Prachtig gebied om te fietsen. Hou je van schoon en netjes dan moet je hier niet zijn .
Een mooi, schone camperplek. Heel vriendelijk ontvangst. Mooie fietsomgeving. Echt een aanrader.
Prachtige locatie. Super mooi sanitair. Hele mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Hier komen we zeker weer.
Op zich prima camping. Makkelijk om te voet of per fiets naar Etretat te gaan. Vriendelijke ontvangst. Wij vonden €36,00 voor 2 personen en een camper aan de dure kant.
Prima camping op een leuke lokatie. Hartelijke ontvangst bij de receptie. Alleen €29,00 per nacht voor 2 personen en een camper vonden wij een beetje veel
Wat een perfecte camping om op de fiets naar Le Mont St Michel te gaan. Super schoon sanitair en hartelijke ontvangst bij de receptie.