@LMC-Liberty-Breezer
- 2020
- LMC Liberty Breezer TI654
- 2008
- Ford
hoe de campers en caravans tussen de bomen, heggen en hekken verspreid staan is erg aantrekkelijk. Maar het sanitairgebouw is een ander verhaal. De eerste 3 douches en toiletten zijn prima, maar het tweede deel is zo gedateerd en goor, echt niet meer van deze tijd. z.s.m. vervangen is mijn raad.
Sitecode: 20869
bijzonder dat meningen zo uiteen kunnen lopen. wij zijn net thuis van een verblijf op de Vrije Vogel. groot minpunt vinden wij het sanitair, 15 plaatsen en het grote veld, dan moeten wij allemaal het doen met 4 toiletten en 2 douches totaal. fijn was de recreatieruimte, gezien de harde wind buiten was het daar goed toeven. eigenaar hebben wij niet gezien of gesproken. de Texelhopper is geweldig, brengt je tot op het erf. het tarief was te hoog.
het Paasweekend doorgebracht op de Vlinder. Een gezellig en goedverzorgd Paasontbijt voor de gasten. En door de Paashaasjes getrakteerd op eitjes. Dit was ons tweede verblijf op de Vlinder, ook dit keer weer uitstekend, de ontvangst door Frans en zijn assistent, de plaatsen, het sanitair, de rust. Een heerlijke camping, meerdere bezoekjes waard.
Slecht. de camping is onderdeel van een boerderij en allerlei bijgebouwen en woningen. Het terrein rondom de opstallen vol gaten. Onkruid tiert welig. Sanitair is droevig, met 1 pluspunt, voldoende warm water. Wij deelden het terrein met 3 Engelse gezinnen, rokers, overal peuken. Bij de afvalcontainers een grote dump. Omgeving is prachtig, maar hier nooit weer. De tarieven te hoog voor wat geboden wordt.
een camping in het groen, mooie waterpartij. ligging aan plas. maar het sanitair is om te huilen, zo uitgewoond, gedateerd en te weinig, altijd wachten tot 1 van de 2 douches vrij komt. nee, het sanitair is een groot minpunt.