@Labberte
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Rustige kleine camping. Hebben hier 1 nacht gestaan ivm terugreis vanuit Spanje. Vriendelijke dame bij de receptie, heel mooi nieuw en schoon toiletgebouw. Heerlijk verwarmd buitenzwembad. Precies wat je nodig hebt na een reisdag!
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Prima camping. We hebben hier 1 nacht gestaan. De weg naar de campingplekken zijn inderdaad een uitdaging. Gelukkig met onze Fiat Ducato Knauss wel kunnen redden dankzij mijn mans stuurmanskunst😅Zwembad was helaas al gesloten. Sanitair was netjes.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Gemoedelijke camping vlakbij het stadje Orio en 5 min lopen van het zandstrand. Wij waren fan van de Mola Mola strandtent. Camping heeft een klein winkeltje waar je brood etc kunt halen. Sanitair is basic en op sommige delen van de camping wat verouderd, maar schoon en functionerend. De dames van de receptie zijn uitermate vriendelijk en denken graag met je mee. San Sebastian is een bezoek waard, voor een klein prijsje ben je er met de trein(20m)
6 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Gemoedelijke camping direct aan zee. Via de boulevard wandel je de drukte in. Zeer vriendelijke medewerkers. Klein zwembad op het dak. Prima en voldoende sanitair (goede straal) en netjes. Klein winkeltje op de camping. Restaurant met lekker eten (salades en hamburgers) en zelfs decaf koffie! Fijne schaduw onder de bomen. Aanrader! Wij betaalden ca €40/nacht 2p. Incl. 6Kwh electr. Meerprijs 0,50ct/Kwh.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie camping met een relaxt sfeertje vlakbij Cadaques (3n €154).Entree kan een uitdaging zijn voor campers en caravan omdat het behoorlijk smal is! Wij stonden bovenaan met de camper en hadden een geweldig uitzicht over de baai van Cadaques🤩 Supermarktje op het terrein en vlakbij, heerlijk zwembad en prima terras. Prima toeven dus! Aanrader is de wandeling (ca 8km heen) naar de vuurtoren. Onderweg heerlijk gezwommen in pitoresk baaitje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wij waren op doorreis naar Spanje. Eerst gebeld om te informeren of er plek was. Zowel telefonisch als bij aankomst vriendelijk personeel (ook nog eind aug😉). Schoon sanitair en fijn zwembad. Wandelpaden zijn matig verlicht, maar een telefoon heeft ook een zaklampfunctie! Ideale ligging vlakbij tankstation en snelweg (geen last van). Wij komen hier zeker weer eens terug!
April 2026
We hebben 1 nacht met de camper gestaan, we waren op doorreis. Receptie was al dicht, maar hebben gegevens en geld in een envelop in een bus gedaan. Waren €15 kwijt voor 1 overnachting voor 2 personen op grind en €4 voor de stroom. Was basic, maar prima. Waren 3 wc’s, 3 wasbakken en 2 douches (€1 voor 6 min) voor de dames (dito voor de heren). Leuke beachbar waar je prima eten en lekkere drankjes kon bestellen. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Wat een fijne grote en nette camping is dit zeg! Geweldige ligging met mooie wandel en fietsroutes. Grote nette rechte plekken. Voldoende en (meer dan) schoon sanitair, hondendouche, heerlijk verwarmd zwembad en andere wellness mogelijkheden. Baalde dat ik mijn badjas niet mee had (zoals de Duitsers doen😅). Winkel heeft een goed assortiment en lekkere verse pizza’s. Wel een dure camping en de elektra komt hier nog extra bovenop. We komen terug!