@Lars72
Lid van Campercontact sinds 2020
Het is moeilijk om hier een duidelijk standpunt in te nemen. Het personeel is erg meegaand. Gastronomie en de kleine winkeltop. Maar het is een grote camping. Als je rust zoekt, ga dan naar kleinere plaatsen in de regio. We vonden het leuk.
Een hele mooie en schone camping aan het einde van de wijngaarden achter Altenahr. De plaatsen aan de straatkant zijn een beetje lawaaierig. Veel motoren op volle toeren naar de Nürburgring. Aanzienlijk stiller richting het spoor. Rijdt alleen overdag een trein en bemoeit zich niet. De trein rijdt elk uur via Remagen naar Bonn.
Een geweldige plek op een boerderij. Zeer schone en zeer aardige familie die voor de kampeerders zorgde. In april midden in de tulpen, in de zomer maar een paar minuten naar het strand.
Goed geschikt voor een overnachting. Speciaal voor reizigers die de volgende dag de veerboot willen nemen. Iets lawaaierig vanwege havenactiviteiten.
Een kleine, zeer rustige parkeerplaats in het achterland van Cuxhaven of Otterndorf. Wie vrede zoekt, heeft gelijk. Het dorp is te voet in een paar minuten te bereiken.
Een fijne parkeerplaats achter de dijk. Ideaal voor de verdere reis met de veerboot naar Amrum en Föhr.
CP in de duinen aardig personeel. Volgend jaar 2021 nieuwe huurder voor pensionering. Alles was in orde en schoon. Broodjesservice en een kleine winkel aanwezig
Sitecode: 12083
Rustige camperplaats. Veel ruimte onder het dorp Tann. Elektriciteit is beschikbaar voor 8 stacaravans, evenals de afvoer van zwart en grijs water. € 5 per nacht plus € 1 elk voor elektriciteit en water. Wandelen, fietsen en het verkennen van de Rhön. Geen toilet geen douche. Maar als een pitchtop.