@Larssonsmit
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 1985

Camping Menina is één van de tofste campings die we ooit bezocht hebben een absolute aanrader. het klimpark is fantastisch en volledig omgeven door natuur. Kinderen kunnen hier écht los. De eigenaren zijn ontzettend hartelijk en maken het verblijf extra bijzonder. Op en rondom de camping ontdek je het outdoor leven in zijn puurste vorm. Meer dan een overnachtingsplek. Dit is een ervaring. Wij komen zeker terug.
Fijne en luxe uitvalsbasis voor het eiland. Een keurig verzorgd resort, niet te groot, en dat is precies wat het zo prettig maakt. De sfeer is rustig en ontspannen. Ideaal als je het eiland Krk wilt verkennen. Daarnaast kun je in de directe omgeving prachtig wandelen.

Het idee was 2 dagen te blijven, maar we zijn uiteindelijk 5 dagen gebleven — dat zegt genoeg. De camping is rustig en mooi gelegen met tal van activiteiten in de buurt. Het resort ernaast heb je doordeweeks geen last van, zeker in het laagseizoen. Je mag gebruik maken van de fitness en de restaurants zijn van verrassend goede kwaliteit. Aanrader.
Absoluut 5 sterren. Een erg fijne uitvalsbasis voor de Plitvice Meren. Heerlijk ruime plekken, een indrukwekkende sportruimte buiten en een restaurant op zeer hoog niveau meer kun je niet wensen. Één klein aandachtspunt voor gezinnen: de speelplek is minder geschikt voor de allerkleinsten. Voor oudere kinderen is het prima. Al met al een absolute aanrader

erg fijne uitvalsbasis voor het bezoeken van de stad. +/-20min fietsen. Voorzieningen keurig en achter op de camping ruime plekken!
We hadden een prachtige kampeerplek direct aan de rivier met een adembenemend uitzicht op de Julische Alpen. De camping is prachtig en zeer netjes. Het meer van Bled ligt op korte afstand en is net zo magisch als het eruitziet. We hadden er makkelijk veel langer kunnen blijven.
Te laat aangekomen en het hek was al dicht maar geen nood. Prima overnacht op de parkeerplaats, rustig en geen gedoe. De volgende ochtend alsnog gebruik gemaakt van de voorzieningen, dat werkte gewoon goed. Precies wat je nodig hebt onderweg. Leuke stek, zeker voor een tussenstop.
leuke locatie
Een rustige, ruime luxe camping met zowel verharde als onverharde camperplekken – ideaal! We stonden er een week met twee kids en onze hond. Groot en schoon zwembad, lekker eten en vriendelijke sfeer. Alles netjes geregeld en van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader voor camperaars die comfort en rust zoeken. Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen
ruim opgezette camping en plekken maar het is erg rustig. Van alle gemakken voorzien en fijne speeltoestellen voor de kids. Niet te vergeten een prachtige omgeving vlak aan de kust.

Erg leuke en relaxte boerencamping. Voor de kinderen volop plezier, fantastisch ijswinkel op de camping en dichtbij het strand. Een aanrader voor een lang weekend.
toplocatie en erg fijne sfeer voor de kinderen. 1 groot avontuur!
Dagje bij opa en oma op pad met de camper. erg kindvriendelijk en honden meer dan welkom!
mooie locatie
mooie locatie vlak bij de duinen.