@LeenSchippers
- 2011

leuk plekje, waar we nu voor de tweede keer komen bij het toilet is een kraan waar je een zak water kunt vullen.km
20-06-2019. Sani is opgeheven. wel. € 4,00 sani eventueel bij de camping in de buurt. wij lunchen hier een gaan verder. km
wij waren er bijna, moesten toen door een tunneltje van max 2.40 hoog. Een Spaanse dame legde een andere route uit, maar we moesten dan door het dorpje met érg Smalle straatjes. dit hebben wij maar niet gedaan. andere camperPlek opgezocht. Karlee
september 2018, jammer er is een grote zigeuner familie neergestreken met zeker wel 12 caravans. terwijl er een bord staat dat caravans niet welkom zijn. veel blaffende honden. wij zijn maar doorgereden.
wij hebben hier drie heerlijke weken gehad. lekker gezwommen, gelezen en uitgerust. Langs de Fulda gewandeld en de hond laten zwemmen.
01-09-2017 een leuke plek bij een wijnbouw bedrijf. Met een gezellige restaurant. Zonder kaart. Lokale rechten. Bij gebruik van het restaurant, hoef je geen plaats geld te betalen.(€15,00) Uitzicht op de druivenranken en de bergen. Goeie faciliteiten. 12 stroom aansluitingen en douche mogelijkheid. Vriendelijke eigenaren. zeker de moeite waard. wij hebben hier 2 dagen gestaan. Karlee
Erg rustige leuke plek. Plaatsen op steentjes. € 5,00 inclusief stroom, water en afvoer. Fijn dat we dit vonden op de app met de positieve beoordelingen.