@Leisure-Bobby

Mercedes
Liner
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Onze lieve Carlos heeft een sensationeel sieraad gemaakt. Genoeg ruimte zelfs voor ons grote schepen met 12m op een rustige maar centrale locatie. een paar minuten lopen naar het strand. Vele geweldige kilometers aan fietspaden en de geweldige stad Valencia in de directe omgeving. De bediening is supervriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

verbleef hier bijna twee weken. In een prachtige olijfboomgaard met kippen, honden en paarden (berijdbaar). Voertuigen langer dan 12m geen probleem Exploitant vriendelijk en behulpzaam. V/E stroom (16A mogelijk) douches toiletten schoon. We vonden het erg leuk

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Parkeren bij het hotel. Elektriciteit ja, water en afvoer helaas niet. Geen asfalt, alleen RCL met grote gaten. Heel papperig als het regent. De locatie is erg mooi, met uitzicht over de vallei. Heel kalm. Verbleef hier begin februari.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Uitstekende plek met alle denkbare luxe. Zeer schoon en mooi gelegen. Helaas ook qua prijs.

Schone, opgeruimde en moderne ruimte. Restaurant ok. Sanitair heel goed.

Gratis met elektriciteit voor klanten van het bedrijf, dat uitstekend werk levert. Geen water en geen afvoer, maar het doel is volledig voldoende.

Zeer mooie, rustige plek met veel schaduwrijke plaatsen. Elektriciteit en water inbegrepen. Schone sanitaire voorzieningen met kok en Abwaschmöglichkeiten. Ook wasmachines en drogers zijn, evenals de kookplaten tegen betaling te gebruiken. Verwijdering van grijs water mogelijk. Helaas is het aangrenzende meer gekanteld en dus een onbruikbare stinkende bouillon. Gelukkig merk je hier niets van op de baan.