@Lennapee
We gebruikten deze locatie als tussenstop. We voelden ons er zeer comfortabel en veilig. Aankomst en vertrek verliepen soepel. Je kunt de locatie op elk gewenst moment betreden, dankzij de slagboom. We betaalden € 12 (we verbleven er 13 uur). De locatie is ideaal voor een overnachting.
Geweldige camping. Supervriendelijk personeel – snel en gemakkelijk te bereiken. Schone toiletten. Heerlijk rustig en het strand direct bij de camping. Prima startpunt voor wandelingen en andere excursies (er is een treinverbinding in de buurt). Kleine supermarkt aanwezig.
Een werkelijk fantastische camping! Zeer schoon, modern sanitair. Er is een zwembad en een broodjesservice. Het uitzicht op het meer is schitterend. De camping is beplant met veel bomen en aangelegd in terrassen. Helaas regende het tijdens ons bezoek, waardoor de plaatsen wat modderig waren. De receptiemedewerkers waren zeer gastvrij en vriendelijk. We raden deze camping van harte aan.
Een zeer goed onderhouden camping. Zeer vriendelijk personeel. De camping is terrasvormig en biedt vanaf bijna elke plek uitzicht op zee. Er zijn twee stranden, nieuwe, goed onderhouden toiletten en een bootverhuur. Het was makkelijk om boodschappen te doen en afval te lozen met onze camper. We komen graag terug.
Een zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats op een toplocatie. Supergemakkelijk te regelen. Dankzij kentekenregistratie is zelfs te laat komen mogelijk. Schone faciliteiten. Een warme douche kost € 1,50 per 5 minuten, contant te betalen – de automaat wisselt niet.
Geweldige KP! We verbleven hier om te skiën in december 2022. Goede busverbinding met de wijk St. Anton. Verwarmde skiruimte beschikbaar. Uitstekend sanitair - nieuw, modern, superschoon en om je goed te voelen. Zeer aardige verhuurder, warm welkom! Kleine supermarkt op loopafstand in ongeveer 500 meter. Ik kan deze plek 100% aanbevelen voor winterkamperen.
Dit is voornamelijk een vaste camping. Op de eerste rij zijn ca. 8 percelen beschikbaar voor daggasten. Wanneer deze vol zijn, zal de eigenaar u vriendelijk vragen of u tussen de vaste kampeerders wilt staan. we hebben afgesproken. Het was een heel fijn, rustig verblijf. betaalde 150 € voor 5 nachten. Sanitair in orde (oud maar schoon). Afvoer chemisch toilet schoon. Locatie is geweldig, direct aan het meer! Zeer fijne ontvangst.
Sitecode: 19281
Mooi aangelegde CP. Sanitaire voorzieningen verouderd en functioneel. We voelden ons zeer comfortabel op het veld. De vrouw bij de receptie was erg vriendelijk. Mooi uitgangspunt voor wandelingen, fietstochten of baddagen in de Hennesee.
Prachtig gelegen CP met een geweldig uitzicht over het meer. Geweldige sfeer en zeer aardige, ontspannen man bij de receptie. Sanitaire voorzieningen zijn verouderd maar schoon. De verwijderingsfaciliteiten waren schoon en functioneel. De toegang tot de camping is smal, maar geen probleem met onze Fiat Ducato Bulli. Betaalde € 125 voor 5 nachten. Waar voor je geld is geweldig! Eén ster aftrek vanwege de sanitaire voorzieningen.
Helaas is dit alleen een handige CP voor een bezoek aan de 5 Terre. Verouderd, niet schoon sanitair, catastrofale afvoer chemisch toilet (verstopt) meerdere malen verstopte afvoer bij de gootsteen. Betaalde € 120 voor 3 nachten. te duur voor de plaats. Geen goede prijs-kwaliteitverhouding. De vrouw bij de receptie was ook erg onbeleefd. Helaas rook het plein vaak naar urine. Enige positieve was de ligging tussen de bomen.
Geweldige, gezellige camping direct aan de Rijn en vlakbij de stad! Super vriendelijke ontvangst. de stoelen zijn buitengewoon genereus. De ondergrond is voornamelijk gras, soms grind. Geweldige optie voor aan- en afvoer. Het kleine washuis was schoon. Een puntje aftrek voor het feit dat de douches 50 ct kosten en dat de andere wasplaats gewoon een niet zo leuke (tijdelijke?) Containerwoning is.
Sitecode: 62053
We konden de beoordelingen over onbeschoftheid niet geloven. Tot ons beter werd onderwezen. De dame aan de telefoon had zo'n onvriendelijke toon dat we blij waren dat we niet konden blijven slapen. Uw manier van doen is allesbehalve klantvriendelijk. Jammer! Niet aan te bevelen! De plaats heeft een goede ligging direct aan de Rijn. Meer positieve dingen kan ik helaas niet melden.