@Lente58
Wij kwamen hier aan na een lange reisdag en werden zeer vriendelijk ontvangen door de receptie. We mochten zelf een plekje voor de camper uitzoeken. Het was zondagavond en de weekenddrukte voorbij. Prima sanitair, restaurant naast de camping en dit alles in een prachtige omgeving. Betaalden € 22,50 voor 1 nacht, zonder stroom.
Wat een heerlijke rustige plek! Onze geplande vier dagen werden er uiteindelijk zes. Het stadje ligt op loopafstand en er zijn meerdere mooie fietsroutes in de omgeving. Er is een broodjesservice, een klein winkeltje en 2 x per week staat er een foodtruck. Het sanitair is vorig jaar vernieuwd, maar de eerste mankementen tonen zich. Wel een prima wasmachine en droogtrommel. Bonnieux is kleinschalig en zeer aangenaam om te vertoeven.
Wij hebben wederom zeer genoten van de gastvrijheid van Monique en Erik! De ongedwongen sfeer, de hartelijkheid, de mooie locatie direct aan de Tarn, en niet in de laatste plaats het heerlijke eten. Erik kookt drie maal per week voor de gasten die graag aan willen schuiven. Samen met Monique draagt hij zorg voor een heerlijke avond. Daarnaast is er een kleine kaart. Wij hebben hier veel gefietst en gewandeld in deze prachtige omgeving. Dank!!
Een heerlijke plek aan het meer, vlakbij het dorpje! In mei nog heel rustig met veel ruimte. Waren hier een paar jaar geleden in september, toen erg druk en plaatsen dicht op elkaar. Goede sanitaire voorzieningen, broodjesservice en een klein winkeltje. Aardige en behulpzame eigenaresse. Dankzij dat er geen matten op de grond mogen een mooie groene camping, uniek in Italië. Komen graag nog eens terug!
Wat een heerlijke plek! Rustig, superschoon, vriendelijke mensen, verwarmd zwembad, bar, restaurant. Op fietsafstand van Rovinj, 3 km. Het strand is te bereiken via de grote camping die ervoor ligt, plm 500 mtr. Onze 3 nachten werden uiteindelijk 5 nachten. Betaalden hiervoor € 145,00 voor 2 personen en stroom.
Een prima camping voor in het voorseizoen. Voor het hoogseizoen te weinig voorzieningen en te kleine plekjes. De w.c.’s (3) en douches (3) waren schoon. Wij betaalden € 134,00 voor vier nachten, 2 personen inclusief stroom. Mooi centraal gelegen om Izola, Piran en Koper te bezoeken. De fietsroute via de oude spoorlijn (Parenzana) is goed aangegeven. Wandelend vanaf de camping naar Izola is plm 3 km langs de kust.
Een heerlijke plek. Je kunt niet reserveren, maar er is altijd een plekje te vinden, die je zelf kunt uitzoeken. De camping heeft een goed restaurant en een bar die tevens dienst doet als winkeltje. Geen vijf sterren, omdat er erg weinig douches zijn. Assisi ligt op 900 meter lopend van de camping. De weg naar de camping is misleidend. Rijdt door tot de Stadspoort en neem met een scherpe bocht de weg naar rechts. Volg niet de route van Google M.
Verbleven hier vier dagen met onze vrienden. Een heerlijke plek in een mooie fietsomgeving. Marvin en zijn gezin zijn hier nu vier jaar en doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Mooie kampeerplaatsen in het groen, sanitair fantastisch, de jam van dochter Olivia is een echte aanrader. Speciaal voor fietsers met tent is een nieuw terrein in ontwikkeling met een mooi uitzicht. En vooral mee-eten. Zeer smakelijk en gezellig.