@Lentorp
Duur, wij betaalden € 28,50 voor één nacht (twee volwassenen in een kleine camper), maar prima faciliteiten en schone toiletten etc. Water gedeeld met de buren. Verharde plaatsen, rustig en groen.
Laat je niet misleiden door "slechts 15 campers" - het is een zeer grote camping, maar met veel huisjes, waarvan sommige permanent lijken. Zeer vriendelijke receptioniste en ze spreken Engels. Toiletten en douches zijn oké, maar wel wat oud. Vrij duur: wij betaalden € 55 voor twee nachten (twee volwassenen).
Rustig, op fietsafstand van Bayeux, op een boerderij. 's Ochtends loopt er een jongen rond die eieren verkoopt. Warme, fijne douches (je moet wel even wachten). Bonus: ze spreken Engels. Al met al een aanrader!
Je moet van tevoren reserveren! Ze sluiten de receptie vroeg en hoewel ze er zijn, kun je niet reserveren
Rustig, gewoon een grasveld. Er is elektriciteit en, technisch gezien, een toilet, maar niet eentje die je zou willen gebruiken. Aardige mensen en betalen via PayPal was mogelijk. Maar prima voor een nachtje.