@Leo en Nelly

Betrouwbare reviewer

Ja
2010

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie rustige camperparking voor 13 campers. Nu enkel campers geparkeerd op de camperparking. Toegang tot de parking via een nieuwe ringweg rond het stadje. Lozen Wc, grijs water en nemen proper water is mogelijk. Ik zou zeggen dank je gemeente St Gilles.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij werden hier ook vriendelijk onthaald. Wij stonden aan het water, in de onmiddellijke omgeving van de boten. Verder een heel mooie omgeving met al die palmbomen. Qua sanitair is het water lekker warm. Ook is er warm water aan de afwasbakken voor diegenen die de niet afwassen in de camper. Wij zijn hier al veel geweest en komen zeker terug.

Hier het laatst geweest in 2021. De camperparking was toen niet betalend. Parking nu overgenomen door de Franse organisatie “Les Etappes”. De prijs € 14 is zeer billijk. Ook de elektriciteit is hier broodnodig. zoals nu 4 dagen zonder zon zou men hier niet kunnen staan hebben…… want no sun = no elektriek. Ook alle lof voor de aanleg. In Frankrijk heb ik nooit zo’n mooie gezien.

Op zondag 11 augustus stonden hier 15 campers. Het verbodsbord om te parkeren op de parking Super U staat enkel aan het magazijn “ Mr Bricolet”. daar staan nu ook hoogte barelen. De parking waar de campers staan is nu rechts van het magazijn en vroeger links. Op de verste parking van het magazijn gelegen staan nu de campers.

Het juiste adres is nu Villers-Bocage, Rue De Vire tegenover het huis Nr 6.

Men kan nachten bijkopen via het via het toegangsticket met Qr code. ik heb er 3 nachten verbleven. Ook zijn er 2 plaatsen voorzien voor campers met een lengte van 10 meter. Tijdens ons verblijf stond daar een camper met aanhangwagen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De camperparking is open. De toegang is via de minder gemakkelijke weg zoals vroeger. Ik rij dit parcour zeer rustig aan en kijk goed uit. Ik denk dat de lengte van de camper niet veel uitmaakt, maar wel de breedte. Een prachtige plek aan de vuurtoren om te staan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij hebben hier de nacht doorgebracht. Om 9 uur komt een vrouwelijke politie agente bij ons aankloppen. Wij krijgen 10 minuten tijd om te verrekken anders een Pv aan ons broek. Gaat er inderdaad over, door onze lengte, wij 2 parkeerplaatsen innemen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hier 7 nachten gestaan. Dicht bij de zee en het wandelboulvard. Vanaf 7 machten €25/nacht. Voor die periode van 7 nachten € 175 betaald, Het sanitair is heel proper. Het water in de douches is lekker warm. Tevens op wandelafstand gelegen van het winkelcentrum Roses. Voor ons een aanrader. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het kruisen met de camper en een lichte vrachtwagen gaat maar net. Opletten dat de achteruitkijkspiegel er niet afgereden wordt. Voorts alles oké. Een aangename kennismaking voor ons.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Prijs nu € 16,5 + € 0,66 tax de sejour.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

De prijs voor het verblijf in het laagseizoen per nacht is hier € 22. Per nacht moet je € 2 toeristenbelasting bijbetalen…. Dus de uiteindelijke prijs is nu € 24/nacht.

Definitief gesloten op dinsdag 22 augustus 2023. Volgens de dienst Toerisme wordt er een gans andere bestemming aan de plaats gegeven. Er is geen andere plaats ter vervanging.

De Cp heeft een upgrade ondergaan. Voor ons heel aangenaam. Het stadje Wissant is heel kleinschalig. Het is zeer aangenaam om er te wandelen. De Cp zal zeker betalend worden.. Als de prijs niet de pan uitzwiert mag dat voor mijn part. Voor een wat, hoort een wat. Aan het service station zal er zeker water komen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het Camperpark is overgenomen door de organisatie Camping Car Park. Er is niets verandert aan het Camperpark qua voorzieningen. Wij betaalden hier € 14,32 per nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ik betaalde hier € 15,83 per nacht. Nu heeft elke camper een elektrisch stopcontact. Rekening houdende met positieve facetten krijgen zij van mij 5 sterren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het is hier inderdaad rustig. Parking Automaat inderdaad defect.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij zijn hier geweest van 30 op 31 mei. De elektriciteit is hersteld.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij zijn daar geweest op 30 mei. De werken van de nieuwe camperparking waren in een ver gevorderd stadium. Zij hopen de nieuwe camperparking te kunnen openen begin juli.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij hebben deze nacht op de camperparking verbleven, De prijzen waren: € 11/nacht. €. 2 /voor 100 a 120 liter water. € 4/ voor 8 uur elektriciteit.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ik heb de nacht doorgebracht op de goedkopere camperparking. Ik heb ne keer gekeken hoe men aan de prijs van € 32,5/ nacht , uit het vorige review komt. Camper. € 8 Persoon € 6/pers maal 2 = € 12. Elektriciteit 5 amp. € 12,5 Dus totaal € 32,5

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier geweest tijdens de nacht van 23 op 24 mei 2023. Ook willen betalen via de automaat (€16). Dit lukte me eveneens niet. Via een buurtbewoner vernam ik dat er enkel moest betaald worden in het weekend.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier geweest in de nacht van 7 op 8 mei. Zeer mooie lokatie maar …. veel te duur voor hetgeen men krijgt. We hebben voor de overnachting 17,32 euro betaald. Er is geen elektriciteit. Het water was defect.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier op 23 april 2023 om 16.00 uur aangekomen. Toen was er nog 1 plaats vrij. Die plaats hebben wij dan ingenomen. Wat later zijn er nog verschillende kandidaat campers gepasseerd. Dus zoals eerder gezegd …. zeker op tijd aankomen. Zeker vol lof … over de gemeente dewelke ons deze gratis Cp ter beschikking stelt.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier geweest op 23 april 2023. In de camper middag gegeten. Nog andere campers aanwezig. Te vroeg om te stoppen. Prachtige lokatie om de nacht door te brengen. Dank voor diegenen …. die dit her ontdekt hebben.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier gestaan in de nacht van 21 op 22 april 2023. Zeer rustig tijdens de nacht. Er zijn inderdaad campers die er staan voor langere tijd. Voor mij geen probleem. Ik zou zeggen dank aan de stad Belforf voor de mooie gratis plaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Volledig nieuwe camper parking met alles op en aan. € 14,44 per nacht. Ook 2 wasmachines en 1 droogkast op de parking. Deze laatste uiteraard betalend.

Goede plek om de nacht door te brengen en Monschau te bezoeken. Ik heb € 7 betaald voor 24 uur aldaar te staan.

Hoogsezoen nu € 32 nu voor 44 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Ik ben er vandaag, vrijdag 10 juni 2022 geweest. De camperparking is definitief gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Van ons ook niets dan lof voor de gemeente voor de gratis camperparking. Tijdens de nacht is het er rustig. We hebben er slechts 1 nacht gestaan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer goede staanplaats. Onze camper is 7,4 m en er waren geen problemen. Voor het ledigen van de wc cassette is nu gezorgd. Er is gratis elektriciteit. Er is nog steeds geen Wifi verbinding. De gratis barbecue met gereed liggende houtskool is gebleven. Het enige minpunt is dat er geen vuilbak is.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Hier geweest 30/05 tot 01/06/2022. Per nacht € 21,6 betaald. Nieuwe douches in container op de camping. Ben zeer tevreden. Dicht bij de haven van La Rochelle.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Het Camperpark is terug open. Het park is volledig heraangelegd. Het park telt 142 plaatsen. Op 27/05/2022 is de kostprijs per nacht € 13,80. Het park behoord nu tot de groep “Camping-Car Park. Men moet lid zijn de groep om op het Camperpark te kunnen. Men kan zich zo een lidkaart aanschaffen op het Camperpark. Meteen krijgt men dan toegang tot de 293 andere camperparken De prijs van zo een kaart is mij onbekend.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Op 24/05/2022 heb ik € 9 betaald. Nu inderdaad moeilijke toegangsweg. Reden …. de kademuur langs de normale toegangsweg is aan het inzakken. De gemeente zelf weet niet wanneer die kademuur zal hersteld worden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Nog altijd zeer goede camperplaats. Ik zeer vriendelijke ontvangst. Op 1 mei 2022 is de prijs 15,5 euro voor de nacht + 0,71 toeristenbelasting ook per natuurlijk.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Op 20 april 2022 is de prijs per 24 uur. 8,5 eur (verblijf) + 0,9 eur (taks) …… Totaal 9,4 eur.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

op 14 april 2022 betalen wij hier 14 euro zonder elektriciteit op de Camperplaats . Met elektriciteit op de camping zouden we 22 euro moeten betalen. In beide gevallen mogen we ons vuil en Wc ledigen en vers water nemen. We kregen een soort hangertje met elektronica mee. Met dit hangertje kunnen we douchen in het sanitair gebouw van de camping. Voor vertrek op de camping leest men dit hangertje uit en krijg men de rekening van het water.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

De werkelijke prijs om te overnachten is in feite € 22/nacht. Ttz. € 20 verblijf + € 2 toeristen belasting. Ik vind dat dit mag gezegd worden om dat ge dat bedrag toch moet betalen aan de automaat.

Mooie nieuwe camperparking met alles op en aan. Nogal naar de dure kant (juli en augustus 26 euro / nacht). Douches met warm water. Voor de afwas heet water. In het restaurant, 50 meter van het Camperpark, eten aan democratische prijzen. Tijdens de nacht zeer rustig.