@LeoMeijer
- 2010
Schuine plekken, op het asfalt maar goede voorzieningen als toilet legen en water lozen/innemen. Prima om de stad te bezoeken. € 15,- Mooie stad!
Superplek! Rustig met picknick meubilair.
Sitecode: 91937
Een zeer nette sanitair groep, landelijke omgeving en een vriendelijk ontvangst. De prijs van €19.50 voor 2 personen is heel reeel.
Een plek zonder enige voorzieningen. Beetjes achterstallig aan maaien en één plek is helemaal verzakt. Wel fijn dat de gemeente dit aanbied !

De prijs van deze camperplaats is 24 euro , na 3 dagen 15.50 met nog wat extra voor stroom. Best prijzig tussen de snelwegen.
Een goed verzorgde camperplaats die nu nog gratis was. Geen elektra. Nu niet druk. Prachtige processie gezien bij de Santa cruz ( laatste weekend oktober) temperatuur nog zeer warm 28• + gastvrije bevolking . Cafe restaurant Tasca Agapito een aanrader ( alleen do vr za zo) Bedankt gemeente Ecija

Een paradijs gemaakt door Bie en Dardo. Een prachtig terrein met een geweldig zwembad. Met ondersteuning van Wim en Yvonne . Fijn ontvangst en gastvrijheid . Ze verzorgen ontbijt en avondeten en alles uit eigen tuin! De toegangsweg is een kleine uitdaging door hobbels en bobbels, maar goed te doen. Echt een plek om tot rust te komen. Complimenten!
Een mooie verzorgde camperplaats waar we een aantal jaren geleden in Corona tijd ook hebben gestaan. Gelukkig hadden we een laatste plekje, de rest was gereserveerd. Het is jammer dat op de bonnefooi reizen steeds minder mogelijk is. de ontvangst was vriendelijk, en het sanitair schoon. De prijs was wel behoorlijk gestegen naar 23.50 Euro ( in 2021 12,50 euro)
hoogte beperking van 2.20 meter
wij waren hier vroeg in het seizoen. De camping zag er verwaarloosd uit en het sanitair dito. Wel dicht bij Saint-Florent waar momenteel nog veel gesloten is. De prijs is hoog voor wat je krijgt €25,40.
Een hele mooie stek om te overnachten maar geen enkele voorziening. Overdag is de weg druk zeker in deze tijd wanneer men druk bezig is in de druivenvelden. Heerlijke wijntjes, ondanks de drukte werd er tijd gemaakt om ons te laten proeven. vriendelijke mensen.
matige camping. alle prijzen zijn net iets meer dan elders. piepklein broodje 1.50 en ook de restaurant prijzen duurder dan elders. wasmachine 8 euro. Personeel is voornamelijk zakelijk Wij hebben geen werkende Wifi gehad.
Wat een topcamping. Lekker aan het strand. Mooie, schone douche wasgelegenheid en toiletten. En supervriendelijke, behulpzame eigenaren/ personeel.
De toiletten en douches worden nog steeds gerenoveerd. we mochten voor halfgeld blijven , maar gebruik maken van onze eigen voorzieningen.
Een goed voorziene camperplaats. De slagboom laat onbeperkt nieuwe campers toe. Mooi uitzicht, een kleine speelplaats, en 2 picknick banken.
Supervriendelijke eigenaren, eenvoudig doch schoon sanitair. Met de Pasen hier een paar dagen gestaan en mooie fietstochten gemaakt.
Mooie plek. Wij hadden helaas de laatste plek en daar had men een echte smeerboel van gemaakt. Bezaaid met peuken en tissues. Jammer! Betalen met muntgeld .
prima zeer eenvoudige camping. kleinschalig en eenvoudig sanitair
16 juli 2018 Mooie camping , vriendelijk personeel. Zoals vele Portugese campings beveiliging aan de poort. Schoon sanitair en een leuk zwembad. Idd kleine plaatsen . Half juli niet vol.
Mooie cp , goede voorzieningen . Vlak bij het strand . Douches €1 voor 1.5 min. 100 liter drinkwater voor €2.50 maar bij 3 nachten gratis. Veel harde muziek van t resort. Ondergrond gras. Prima plek
Sitecode: 20052
14-8 tot 16-8 2017 . Zoals de vorige beoordeling. €5 douche in zwembad en toilet in restaurant. Geen mogelijkheid tot legen chemisch toilet en vuil water. Goed eten in het restaurant voor 17.50 pp