@LeovanHalm
- 2009
wat een heerlijk plekje deze natuurcamping. basic sanitair maar goed schoon. de omgeving is prachtig, fietsen, wandelen , herten spotten zelfs vanaf de kampeerwei. vriendelijke, gastvrije ontvangst. een aanrader

prima plek als je zonder electriciteit wilt overnachten. De voorzieningen bestaan uit een loosplek , chem toilet en waterinname . Als je meer wilt dan gaat de kassa rinkelen. Zwembad 8 euro voor 1 tot 4 personen maar p.p. afrekenen is niet mogelijk. Hond 1,50 , standplaats 10,00 , electriciteit 5,00. er is geen restaurant, bar, douche of toilet zoals in de informatie staat.

smalle plaatsen, erg druk , iedere meter wordt benut. vriendelijke beheerders, mooie douche.
prima camperplaats. Goed onderhouden en verzorgd. 4 nachten gestaan. vriendelijke beheerder. in het dorp een Aldi en een Netto. Heerlijk gegeten bij het restaurant Burgerhaus. leuke fietstochten naar Goch en Kevelaer.
smalle plaatsen, luifel kan niet uit. onvriendelijke ontvangst. we hadden gebeld en gemaild om te reserveren maar dat bleek niet mogelijk. Bij aankomst bleek dat de camperplaatsen op de camping gewoon gereserveerd waren. We konden er maar een dag staan. Bij de receptie werd er zeer geïrriteerd gereageerd toen we er iets over zeiden.
vriendelijke ontvangst. er zijn 2 terreintjes om op te staan . Bij volledige bezetting erg krap. Prijsstelling 12,50 +2,50 stroom + 2,50 gebruik sanitair is aan de hoge kant.

onverwacht leuke plek op industrieterrein. Wij stonden hier in de bouwvakvakantie en het was stil om ons heen. Goede fietsroutes. Wij komen nog eens terug..
vanuit Bordeaux ligt de camping aan de rechterkant van de stille weg en de receptie en het zwembad aan de Linkerkant. Vriendelijke ontvangst en prima sanitair. Mooie omgeving. Even zoeken naar een vlakke plaats. Wij betaalden 18,00 euro en 2,00 voor de hond.
een heerlijke camperplaats. ruime plaatsen mooie omgeving. vriendelijke ontvangst met informatie over de fietsroutes o.a. naar Münster.
Fijne campercamping met prima sanitair. Terrein is ook open voor fietskampeerders. Vriendelijke behulpzame eigenaren. Heerlijk gefietst langs de Maas en door de bossen. Ook prima wandelgebied. Een aanrader! Wij waren hier 24 tot 28 mei
Heerlijke camperplaats, gastvrije en zeer behulpzame eigenaren. Zwembadje, douche,toilet en elektra. Gratis broodjes smorgens. Tegen geringe vergoeding vervoer incl. fietsen naar Viseu om het ecopiste fietspad te fietsen 49 km. Schitterend parkoers. Een aanrader