@Lex1
Bedankt Désirée en William voor jullie gastvrijheid elke keer opnieuw. Wat een heerlijke camperplaats waar wij elke keer opnieuw weer graag terug komen. Ruime mooie plaatsen, schoon sanitair alles wat je van een camperplaats verwacht. En alles in een mooie omgeving. Tot de volgende keer.
Beste Désirée en William Al 2 jaar open en niet voor niets camperplaats van 2024. In de afgelopen 2 jaar jullie camperplaats meerdere malen bezocht. We hebben alle keren genoten van jullie gastvrijheid, mooie camperplaats en gezellige gesprekken. vorige week weer heerlijke dagen gehad. Tot de volgende keer Lex en Pearl
Supermooie camperplaats waar je hartelijk ontvangen wordt door Mieke en Jan. Alles nieuw en heel mooi en luxe aangelegd. Ze doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Ze hebben ons erg goed geholpen bij mankement aan de camper. We hebben ook heel veel informatie gekregen over de omgeving en een aanrader was the Clockhouse restaurant in Tomintoul waar we heerlijk Haggis gegeten hebben. Bedankt Mieke en Jan