@LiesbethPaumen
- 2016
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Hautoreille is meer dan een goede overnachtingsplaats : deze camping is een verademing met brandschoon sanitair en een verassend goed restaurantje met dertig tafels op een gezellig terras met vriendelijk personeel en een geweldige kaart. Let wel : De keuken is slechts geopend van 16:00 tot 19:00 h. In-en uitchecken via een zuil bij de ingang. De omgeving is heel mooi met een vergezicht vanonder de bomen en de camping ligt hier ietwat verscholen
Camping Iserand Is een rustige plek waar je heel erg verwend wordt door zeer schone en comfortabele voorzieningen. Er is een mooi zwembad naast een speeltuintje maar ook een Bar en een Restaurant met een kleine kaart . Voor elk wat wils dus. Deze nette camping wordt beheerd door twee charmante en zeer vriendelijke en behulpzame dames: wij konden zonder gemor naar een voor ons betere plek wisselen. Veel aandacht wordt hier besteed aan het groen.
Heel vriendelijk, superschoon sanitair en een landwinkel: fantastisch, zo goed verzorgd en gevarieerd!. voor herhaling vatbaar.
Buitengewoon aardige en behulpzame jonge beheerders (fam. Rolf Gievers) die deze camping sfeervol en erg netjes hebben ingericht. Her sanitair was erg schoon. Ons verblijf was door dit alles erg aangenaam en er viel verder niets om over te klagen. Zelfs de WiFi was goed. De camping ligt in een mooi natuurgebied bij een dorpje met een kleine supermarkt op loopafstand en er zijn genoeg wandel-en fietsmogelijkheden. Een aanrader !!
2023
supergezellig en een geweldige ontvangst door Heidi en Jan. Brood en biertje. Strandje aan rivier. Aanrader, we komen terug! Lies en Goan.
Hartelijke en goede ontvangst op deze schone en goed verzorgde camperplaats. Vlak bij Hilvarenbeek centrum met het Vrijthof.
Warme ontvangst van Jeroen en Mariska. Wat een mooie en rustige camping. Prima vertoeven hier. Gelegen aan het meer met allerlei goed verzorgde faciliteiten voor jong en oud, een manege met een goed restaurant op loopafstand, kunnen het verblijf op deze camping in een mooie groene natuur gebied alleen maar tot een succes maken. Komen zeker terug. Succes met het komende seizoen, gaat zeker lukken met jullie enthousiasme.
2022
Alles wat je nodig hebt op deze goedverzorgde camping. Ontzettend vriendelijk ontvangst en buitengewoon toeschietelijk bediening aan de mooie en gezellige bar. Je kunt er ook eenvoudige en lekkere snacks bestellen. Sanitair is brandschoon en de voorzieningen voor de camper uitstekend. De plekken zijn ruim bemeten en voorzieningen voor fitness aan de Doux voor volwassenen en speelruimte voor kinderen inclusief zwembad zijn rijkelijk aanwezig……
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Geweldig mooie nieuwe camping. Pas een jaar geopend. Bijzonder lieve ontvangst door eigenaren met biologische groenten van eigen grond. Zeer begaan of het wel goed met je gaat. Ruim zwembad.Fiets is handig. Camperplaats heeft eigen voorzieningen inclusief eigen badkamer. Super WiFi en satelliet tv aansluiting. Hele ruime plekken en op 2 km van zee. Kortom een aanrader!! Zeer de moeite waard.