@Lieske2022

7m
Fiat
Bezit

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wij hebben hier drie nachten gestaan. Alles top! Hele mooie omgeving om te wandelen en fietsen. We komen vast nog eens terug!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een mooie, rustige camping. Prima sanitair en zwembad. 15 min lopen naar Pont-Croix. Via voie verte naar het noorden of zuiden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij waren hier in juni 2025 en van plan om drie nachtjes te blijven, maar het werden er zes. We zijn zeer tevreden over deze camping. We werden heel vriendelijk ontvangen. Camping was ‘s middags wel pas vanaf 15.00uur geopend. Het nieuwe sanitairgebouw is super. Evenals het zwembad. Je kunt brood bestellen voor de dag erna. De omgeving is heel mooi om te wandelen en te fietsen; rustige wegen in juni en veel strandjes.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

waren hier 6 juni 2025. De verzorgingsplek is erg smerig. Drollen en wc papier liggen op het rooster onder de tapkraan van chemisch toilet. We durven deze zuil niet te gebruiken. Er is geen wifi. Pont-Aven is mooi.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een leuke, kleinschalige camping. Vriendelijke, jonge uitbaters. Sanitair ruim voldoende. Ruime afgebakende plaatsen met stroom en water. Er is een overdekt, verwarmd zwembad en een bar om iets te eten/drinken. Vanaf de camping loop je het bos in met verschillende aangegeven wandelroutes. Er is vlak bij de camping een avonturenpark.