@Lieve70

Zoek je in deze buurt een rustige schaduwrijke camping? dan moet je hier zijn. Een kleine municipale met kleine en grote plaatsen. voor ons op dit momenteel ideaal bij temperaturen van boven de 30 graden! zonder airco en met een oude hond is dit ideaal. 15€ all in!

inderdaad heel mooie plek, goed verzorgd. geen sanitair maar dat hebben we idd zelf bij. we komen hier zeker terug
wij zijn hier gekomen voor één nacht en we hebben de volgende morgen nog 2 nachten bijgeboekt. Ware het niet dat we morgen naar Sevilla vertrekken voor een congres, ik bleef hier sowieso langer! mooie plaats, prima sanitair, een prachtig privéstrandje en vlakbij het gezellige Chipiona! Als we hier in de buurt komen, komen we zeker heel graag terug!!!!!!

Wij aangekomen op de camperplaats in Beas de Granada! We staan hier helemaal alleen en het is Top! Heel proper en verzorgd én sympathiek. Een aanrader. vriendelijk onthaal door Elise en haar man. je krijgt alle mogelijke informatie en voor de sportievelingen, er is een fietspad historico naar Granada!
Gezellige camping. Mochten zelf een plaatsje uitkiezen. Heerlijk verfrissing in het zwembad. Genoeg schaduwplekken! Top!
ik kan mij alleen maar aansluiten bij de vorige reviews! Het is hier TOP!
een camping voor Spanjaarden. Enkele plekken voor passanten. niks mis mee maar ook geen luxe. Ik heb ook maar zelf gekookt. enkel pizza uit diepvries. wel vriendelijk personeel!
mooie verzorgde camping. vriendelijk personeel. verschillende avond pizza’s te verkrijgen. verzorgd sanitair. mooi stadje maar is wel aan renovatie toe.
de plaats is terug geopend. zeer rustige plaats en vlakbij overzetboot naar Blaye. ook café restaurant aanwezig. ideaal als korte overnachtingsplaats

Prachtige plaats! rustig en mogelijkheid van table d‘hôtes van sterrenkwaliteit. Zijn geld meer dan waard. Ook mogelijkheid voor een onvergetelijk ontbijt op het zonnige terras! Supervriendelijke ontvangst! Bedankt Joeri en Febe. Bij aankomst moet je door een poort en over een brug, ik vond het wat raar, maar het was toch de juiste inkom! Dus gewoon doorrijden en dan naar links, wat verder zijn er drie ruime camperplaatsen.

voor ons is dit een heerlijke camping. Heel rustig en ruim! Ook veel schaduw met de huidige hittegolven! Heel vriendelijk, goed sanitair. Kortom, wij komen hier zéker terug!
mooi gelegen camping. Direct aan prachtig strand. Inkom is veelbelovend met een leuke koffie/snackbar en bakkerij. Boven een klasse restaurant. maar de plaatsen zijn een pak minder! Wij hadden geluk en stonden vooraan onder de bomen, maar als je in de namiddag toekomt moet je wel geluk hebben om een goede plaats te bemachtigen. wél heel vriendelijk en hulpvaardig. Warm water enkel in de verouderde douches. Sanitair is dringend aan update toe!
prachtige plaats! Heel vriendelijk! genoten van de wijnproeverij en de uitgebreide toelichting! uiteraard ook wijn meegenomen! Aan de ondergrond mag idd iets worden gedaan, zeker als je er met een aantal staat. Electriciteit en staplaats gratis! Toilet en douche. En bovenal een prachtig uitzicht over de Douravallei!

Heel grote camping! Wij raden aan om met een grote camper een plaats te zoeken helemaal achteraan! Mooi beschut voor de zon en grote plaatsen! Wel oppassen voor plaatsen met los zand! Met de fiets ben je zo in het centrum en een grote Intermarché vlakbij!!!
Mooie camping, verzorgd, vriendelijk, superproper. Sommige plekken zijn wel héél klein/smal. Andere dan weer heel mooi. Wij hadden geluk! Dorpje aan strand heel pittoresk met lekkere restaurantjes! Top!
Mooie plaats. Ik denk wel dat het in het hoogseizoen veel drukker zal zijn!
Heel onverzorgde dure camping. Met de fiets 11km naar centrum bergaf, maar je moet daarna wél bergop terug! En dit wél op een fietspad maar langs een drukke baan en autostrade! Sanitair onverzorgd, staplaatsen onverzorgd met hoog gras! Voor 2 nachten geboekt, maar na 1 nacht gevlucht!
verschrikkelijke plek! Vuil, geen warm water, geen douchekoppen, geen schaduw! Ronduit een te mijden plek! Alsook de camping op Peniche zelf!
Fantastische symphatieke rustige plek! wij waren er maar 2 nachten, maar waren eigenlijk liever langer gebleven. Symphatieke duitse uitbaters en ‘s avonds kan je er nog gezellig iets drinken in de bar! Wij kozen de heerlijke witte port met citroen! Sanitair is top!
Prachtige plek met zicht op de laguna en de vissersboten. Vlakbij een bar waar je ‘s morgens heerlijke koffie kan drinken. Aanrader!
geweldige locatie. we zijn heel blij dat we de recensies gelezen hebben en daarop naar hier zijn gekomen. idd een geweldige ervaring en superleuke mensen die echt hun best doen om het naar onze zin te maken! we komen zeker nog terug! Top!