@Linda&Alexander

Ja
2020

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een fantastisch mooi plekje. Heel rustig met heel schattig ingerichte schuilhut. Er liggen kussens op de bankje , klamboe voor de muggen, hout voor de vuurplaats, je kan je afval kwijt. Wordt gratis beschikbaar gesteld door eigenaar, vrijwillige donatie in het blikje wordt gewaardeerd ) dat doe je dus ook natuurlijk) en een klein berichtje in het gastenboek.

Na de overstroming vorig jaar mooi opgeknapt. Inmiddels warme douches, toiletten en afwasgelegenheid. Prachtige plek met erg lieve gastvrije gastvrouw die vloeiend engels en duits spreekt. Als is mooi aangelegd en sanitair heel schoon!

Super plaats aan de haven met mooi uitzicht. Goed werkende wifi. De douche is zeker niet aan te raden, onwijs smerig met daarnaast een toilet dat al een paar weken niet is doorgetrokken. Voor alleen te overnachten met elektriciteit super!

Niet makkelijk toegankelijk voor campers groter dan 6 m. De weg omhoog kan zeer glad zijn en wij gleden uit midden in een bocht en konden niet meer verder omhoog komen. hele bergroute achteruit naar beneden. Let op als het heeft geregend!

Na even zoeken deze plek gevonden, maar niet aan te raden voor grotere/zwaardere campers. pad is lastig begaanbaar door alle hoge wortels en boomstronken langs de weg. Er is ook geen plaats meer om te staan, enkel alleen op het pad zelf. Wij zijn doorgereden.

Hier een nachtje gestaan. Rustig plekje met inderdaad een openbaar toilet bij het Griekse restaurant. Hier kan je komen door op het strand naar rechts te lopen (je komt vanzelf een bordje tegen). Je kan ook via de weg lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Geweldige camping bovenop de berg. Er naar toe rijden is al een feest maar camperen al helemaal. Geweldig uitzicht over de vallei vanaf je plaats. Heerlijk rustige omgeving. Voor een wandeling op de Fronalpstock is dit een grote aanrader aangezien de gondel naast de camping zit. Leuke toevoeging zijn de dieren op de camping, er was zelfs een schildpad. De ontzettend vriendelijke eigenaren maken dat we deze camping meer dan aanraden!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wauw, wat een geweldige plek voor een camping is dit. Niet alleen het uitzicht is elke ochtend een feestje maar ook de eigenaren maken het verblijf super. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam en staan altijd snel voor je klaar als er iets is. Het is mogelijk om internet te kopen en die werkt ook uitstekend. Ik zou deze camping eerder aanraden dan in Lauterbrunnen. Aan de overkant zijn de Trummelbachfalle. Sanitiair is netjes. Komen zeker terug!

Wat een mooi plekje, voormalige camping municipal, heerlijk onder de bomen. Invalide sanitair open, stopcontacten functioneren gewoon, geen kosten. Zelfs terreinverlichting gaat aan ‘s avonds. Hoogseizoen en wij stonden met 1 andere camper. Ontzettend stil en rustig, prachtig. Mooie wandelingen mogelijk vanaf de cp.

Inmiddels is de camperplaats geüpgraded. Er zijn 16 plekken met stroom voor €2,00 per 24 uur. Overnachting is €10,00 Met compleet verzorgingsstation voor schoon water en vuil water lozen en chemisch toilet lozen. Plaatsen zijn vlak en ruim.

Zeer nette en schone locatie om te verblijven. De eigenaresse is zeer behulpzaam, vriendelijk en gastvrij! We waren de enige mensen die hier overnachten en we kregen in de ochtend een uitgebreid ontbijt met alleen maar verse producten. Normaal kun je er ‘s avonds ook dineren, maar omdat het later in het seizoen was, was dit helaas niet mogelijk. Wat ons betreft is het echt een aanrader!

Eenvoudige camping op mooie locatie dichtbij de Rondane en Dovrefjell. Voorzieningen gedateerd maar schoon

super nette camping, schoon en nieuw sanitair met toegangspas douchen 10 kr op pas saldo laden. Campingwinkel met vers brood. Dikke prima mooie locatie, weg veroorzaakt wel rumoer

Camping is prima, maar rekende 2 x volledig tent tarief voor 2 bijzettentjes daarmee waren ze absurd duur. 175 kr per tentje extra Verder prima verzorgd en goed sanitair. maar maken net te veel gebruik van toeristisch plekje..

Prachtig gelegen onder de waterval, mooi schoon sanitair. Goed verzorgd