@Little_Scrote
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Rustig plekje vlakbij de snelweg in een vredig dorpje. Bakkerij op korte loopafstand. 4 mooie, vlakke grindplaatsen en 2 picknicktafels met uitzicht over het glooiende landschap met akkers en champagnewijngaarden. Recycling van glas en karton is mogelijk, maar geen andere verpakkingen. Er zijn wel afvalbakken voor restafval.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

///brawl.outdid.earmarked Rustige locatie aan de rand van de melkveehouderij met duidelijke instructies en eenvoudige betaling met contant geld (€ 12) of PayPal. Geen faciliteiten behalve elektriciteit indien nodig, maar dat is prima. Je kunt er heerlijk ijs kopen, maar helaas geen melk.
Ik was niet zo hoopvol na andere recensies, maar het is een fijne plek. Genoeg ruimte, erg rustig, een beetje treinlawaai, maar niet luidruchtig. De plaatselijke kerk begint om 6 uur 's ochtends te luiden en luidt om 7 uur 's ochtends de volle meute! Er zijn alleen chemische toiletten en we hebben de watervoorziening niet gebruikt, hoewel iemand dat wel heeft gedaan. Vrij prijzig voor een parkeerplaats, maar dat lijkt normaal te zijn in deze omgeving. Lidl, tankstation, bakker op loopafstand, snelwegverbindingen zodra je noord- of zuidwaarts rijdt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Geweldig voor een evenement in het stadion. Een ster gescoord omdat de toiletten gesloten waren. £20 voor 24 uur is niet goedkoop voor een plek zonder faciliteiten, maar de nabijgelegen locaties waren allemaal volgeboekt.