@LodyCremers
- 2016
- Citoën Jumper Jumper
- 2015
- Buscamper
Camping is gewoon het hele jaar geopend. Dus gewoon naar toe rijden.
Wij waren hier 11 juli 2023. Een ontzettend mooie plaats. Een heel groot nadeel: de dixies die bedoeld zijn voor campeerders /fietsers zijn vreselijk vies, zodra je de deur open doet komen zwermen vliegen je tegemoet. Degene die geen camper hebben moeten hun behoefte buiten doen. Misschien dat daarom ook zoveel vliegen elders op die plaats zijn. Jammer. Lody Cremers
op 18 juli 2023: De camperplaats is nu een grote bouwput! Je kan er dus niet meer staan. Lody Cremers
de camping accepteert geen acsi. wij betaalden voor 1 nacht 27,50 1 euro pp extra vanwege corona? voor de hond 2 euro, voor de camper 9,50. voor afval 1 euro, voor stroom 3 euro en 2 personen 12 euro. dus in totaal 27,50!
fijne camperplaats: loopafstand strand, centrum en supermarkt. echter een heel ingewikkeld ticket automaat om toegang te krijgen tot de camperplaats. gelukkig was er een behulpzame congierge. de volgende ochtend lukte het echter ook niet om het "statiegeld" terug te krijgen! en nu geen behulpzame congierge in de buurt.
Hebben uiteindelijk deze camping gevonden. Was slecht aangegeven. Al vanaf 28 april jl open volgens de NKC app maar niet dus. Was niemand en medewerker heeft ons maar toegelaten tot veel later de beheerder kwam. Blijkt een gemeentecamping te zijn geworden en het dagtarief is € 20,- ipv € 12,50. Doen niets meer met ASCI of ANWB key card. Wel een mooie camping en erg stil.