@Loena2019
Er zijn meer plekken dan 2 zoals hier aangegeven, maar je kunt op grind staan of op beton. Toilet en water is inbegrepen, douche en stroom betaal je met je tegoed op je kaart die je krijgt als je incheckt bij het havenkantoor via incheckautomaat. Grote haven en mooi aangelegd rondom, CP is daar en tegen een beetje achtergeschoven “kindje” Sanitair gebouw is best ver weg maar als je een fiets bij je hebt best te doen, genoeg badkamers en schoon.
Prima CP, duidelijke aanmeldzuil in verschillende talen uitleg. Pasje krijg je na betalen en heb je nodig voor toegang net sanitair gebouw en douchen €1,00 voor 3 minuten. Pasje ook nodig voor stroom, wel een paar keer aanbieden anders heb je maar voor korte periode stroom, tegoed gaat van je pasje af en wat je later over hebt wordt weer bijgeschreven. Overdag personeel aanwezig in kantoor maar in principe kun je je zelf redden, alles duidelijk.
Mooie nette CP maar onduidelijk welke plekken vrij zijn, bij de buitenring staat overal gereserveerd. Deze plekken moet je online reserveren dus eigenlijk vooraf! 🤷♀️ De binnenring is niet online maar bij sommige plekken hangt weer een briefje vanaf wanneer gereserveerd. Sanitair schoon maar aantal miniem, 1 toilet, 1 krappe douche en 1 badkamer met douche, toilet en wasbak bij de dames. Douchen €2,00 voor 3 minuten.